گلخانه های خورشیدی و تأثیر آنها بر کاهش آلودگی های زیست محیطی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 758

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CEZ02_116

تاریخ نمایه سازی: 28 شهریور 1394

چکیده مقاله:

کلکتور گرمایی خورشیدی نوعی کلکتور خورشیدی است که برای جمع آوری حرارت جذب شده از نور خورشید طراحی شده است. این قطعه که در نیروگاه های خورشیدی بسیار پرکاربرد است، اصلی ترین جزء سیستم گرمایش خورشیدی می باشد که عمل جذب تابش خورشیدی و انتقال گرما به سیال توسط آن انجام می گیرد. کلکتور خورشیدی بایستی دارای خواص انتقال حرارت خوب، ضریب هدایت حرارتی بالا، ضریب حذب بالا و ضریب صدور پایین بوده و در مقابل دماهای بالا پایدار باشد. همچنین بایستی در مقابل خوردگی داخلی و خارجی مقاوم باشد. یازده کلکتور بستگی کامل به شرایط و جنس مواد استفاده شده در ساخت آن دارد. گلخانه های خورشیدی محلی برای پرورش گلها و گیاهان بوده و در فصول سرد برای این منظور و بعنوان یک منبع حرارتی برای گرمایش ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. اندازه و ابعاد گلخانه های خورشیدی برحسب نیاز و محل استفاده متغیر بوده و در طرح های گوناگون و بوسیله اشخاص و یا گروه های مختلفی طراحی و ساخته شده اند و بسیاری از این طرح ها خیلی موفق بوده و حتی در زمستان تقریباً 100% بوسیله خورشید گرم می شوند. لذا با توجه به وجود پارامترهای طراحی بسیار زیاد، در طول سال های متوالی کلکتورهای مختلفی پدید آمده اند که در این پژوهش به بررسی ویژگی ها، مکانیزم و راه های افزایش بازدهی پرداخته می شود.

نویسندگان

سعیده صلواتی

عضو هیئت علمی، گروه آموزشی علوم کشاورزی، دانشگاه پیام نور، ایران

محمدامین صلواتی

عضو هیئت علمی، گروه آموزشی علوم کشاورزی، دانشگاه پیام نور، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :