بررسی شیوه های تخمین شرایط آب و هوایی جهت ارزیابی پیامد های زیست محیطی با استفاده از جدول النبرگ
محل انتشار: دومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,694
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CEE02_135
تاریخ نمایه سازی: 17 مهر 1386
چکیده مقاله:
این مطالعه برپایه استفاده از روش النبرگ جهت تخمین شرایط آب و هوایی جهت ارزیابی پیامد های زیست محیطی یک طرح گردشگری در منطقه داماش انجام شده است. کاربرد روش النبرگ به عنوان یکی از روشهای ارزیابی اکولوژیک به منظور تعیین پارامترهای اکولوژیک مانند : نور ، ارتفاع ، درجه حرارت ، رطوبت خاک ، حاصلخیزی خاک و اسیدیته خاک براساس شناسایی پوشش گیاهی و کاربرد جدول النبرگ می باشد.
منطقه داماش در ارتفاعات استان گیلان از جلوه های طبیعت بکر و زیبا می باشد که رویشگاه اصلی اثر طبیعی، ملی سوسن چلچراغ نیز محسوب می شود. نزدیکی طرح گردشگری به سایت استقرار سوسن چلچراغ باعث شد که ارزیابی پیامدهای زیست محیطی این طرح در دستور کار قرار گیرد. تعیین شرایط آب و هوایی از ملزومات یک گزارش ارزیابی پیامد زیست محیطی محسوب می شود که به علت پراکنش غیر اصولی و کمبود ایستگاههای هواشناسی در کشور معمولاً اطلاعات مناسبی جهت تحلیل را در اختیار ارزیاب قرار نمی گیرد. بدین ترتیب روش النبرگ جهت تخمین شرایط آب و هوایی منطقه داماش مورد استفاده قرار گرفت. مقایسه نتایج روش النبرگ با مطالعات میدانی و روشهای دیگر تخمینی نشان می دهد که این روش براساس هماهنگی های نسبی نتایج و مقایسه آنها معتبر می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :