الگوی آمیختگی سازمان و فناوری
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 569
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CITMC01_015
تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1394
چکیده مقاله:
مقاله ارائه شده شامل مباحثی در خصوص موانع و چالشهای فناوری اطلاعات در سازمانها است که در دو بخش عملیاتی ومدیریتی به تفکیک مورد بررسی قرار گرفته است. موانع عملیاتی که جنبه اجرایی دارد؛ بیشتر جهت آماده سازی بستر فیزیکی، روانی و انگیزشی و انسانی سازمان است. جنبههای موانع انسانی و راهکارهای تحلیل رفتار آنها، راهکارهای انگیزشی و چگونگی تبدیل تنش به انگیزش، تجهیزات سخت افزاری و چگونگی بهترین و مناسب ترین نوع استفاده از انها و چالشهای فرهنگی و خرده فرهنگی و نحوه برخورد با این موارد و همسو کردن کارکنان با فرهنگ سازمانی و ترس وچگونگی هدایت سازنده آن در جهت منافع سازمان را در برگرفته است و به بررسی رفتارها پرسنل و بروز مشکلات و موانع در مباحث منابع انسانی و رفتار سازمانی و راههای مقابله منعطف با آن پرداخته است. موانع مدیریتی را می توان، چالشی در تصمیمگیری قلمداد کرد که شامل مواردی چون نظارت و زمان و مکان و شیوه موثر این فرآیند، آموزش که شامل انواع و روشها و بررسی نحوه کار آموزش دهنده میباشد، مدیریت زمان که بررسی زمان در مراحل مختلف پروژه را تحلیل کرده است، شیوههای الزام به استفاده از تکنولوژی و رها کردن تکنولوژی قدیمی و نحوه انتخاب نرمافزار و نگاه ریزبینانه در اعمال نظر کاربران و هزینه های متوجه سازمان است. تجزیه و تحلیل نحوه اتخاذ این تصمیمات و برداشتن موانع این نوع از مدیریت در مقاله حاضر مد نظر قرار گرفته است که با بررسی جداگانه هر بخش به یک دید کلی و سازمان یافته اشاره شده است و هنر ایجاد پیوند بین این عوامل را یاداوری کرده است. تحقیقات انجام شده درواقع با هدف انسجام بخشیدن و طبقهبندی اطلاعات جهت استفاده مدیران ارشد سازمانها، طراحی شده است و امید است الگوی ذهنی مناسب و قابل استفادهای را برای این عزیزان فراهم آورد.
کلیدواژه ها:
چالش مدیریت ، چالشهای فناوری اطلاعات ، انگیزش در فناوری اطلاعات ، الگوی رفتار در فناوری اطلاعات ، مراحل پیادهسازی نرمافزار جدید در سازمان ، مدیریت تکنولوژی جدید
نویسندگان
حامد حجابی
دانشجو کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک، دانشگاه پیام نور گرمسار
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :