ویژگی ها،اصول وعناصر یادگیری الکترونیکی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
  • کد COI اختصاصی: PSCONF01_250
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 866
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید ضمیری کمال

کارشناس ارشد تاریخ وفلسفه آموزش و پرورش

ابوذر خاوری

کارشناس ارشد تاریخ وفلسفه آموزش و پرورش

ناصر ضمیری کمال

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی در ورزش

فاطمه درویشی

دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش

چکیده

هدف مقاله حاضر معرفی یادگیری الکترونیکی به عنوان یادگیری ای مطلوب که به مراتب بهتر از آموزش سنتی است، می باشد .این مقاله به معرفی یادگیری الکترونیکی پرداخته، روشهای ارائه ، ویژگیها و اصول طراحی یادگیری الکترونیکی را مورد بحث قرار میدهد. و در ادامه عواملی را که بر موفقیت یادگیری الکترونیکی تاثیر گذار است را بیان می کند. البته باید در نظر داشت که هر محیطیکه برای یادگیری الکترونیکی تدارک دیده می شود، الزاماً نمی تواند به یادگیری واقعی منجر شود. ایجاد محیط های یادگیری اثربخش، نمی تواند اتفاقی باشد، بلکه نیازمند در دست داشتن اصول و کاربرد آن در حین طراحی است. ارائه صرف اطلاعات با آموزشتفاوت دارد، بنابراین طراحی محیط های یادگیری الکترونیکی، بسیار مهمتر از امکانات و ابزاری است که مورد استفاده قرار می گیرد.با استفاده از دنیای مجازی در یادگیری، می توان به روشهای نوین و کارآمدی از یادگیری دست یافت. استفاده از محیط های یادگیریالکترونیکی نوع جدیدی از یادگیری بوجود آورده است، بطوریکه یادگیری تنها به صورت حضوری انجام نمی شود و ضرورتی ندارد کهیادگیری حضوری و رودررو باشد و انتظار می رود یادگیری در غیر از محیط های کلاس درس سنتی امکان پذیر باشد بنحوی کهبتوان اطلاعات را به راحتی با سایر یادگیرندگان به اشتراک گذاشت. این تحول سبب تغییر نظام های آموزشی سنتی و بهره گیری هرچه بیشتر افراد از عناصر یادگیری الکترونیکی شده است.

کلیدواژه ها

یادگیری الکترونیکی،ویژگی های یادگیری الکترونیکی، عناصر یادگیری الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.