بهینه سازی عملکرد محدود کننده جریان خطا با هوشمند سازی (FCL By Smart)
محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی برق ایران
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 687
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
INCEE02_011
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
چکیده مقاله:
در این تحقیق، امروزه هدف و مقصود بسیاری از شرکت های برق بالابردن توان انتقالی و کاهش تلفات سیستم به مقدار حداقل است. این اهداف در صورتی محقق خواهد شد که امپدانس سیستم کاهش یابد اما باید به این نکته توجه داشت که اهش امپدانس سیستم باعث بالا رفتن بیش از حد جریان خطا در سیستم قدرت می شود که می تواند به تجهیزات شبکه و نیروی انسانی آسیب رساند. برای رفع این مشکل دستگاه محدود کننده جریان را در شبکه قرار می دهند. تقریباً همه محدودسازهای جریان اتصال کوتاه موجود بر اساس وارد نمودن یک امپدانس بزرگ بطور سری با سیستم عمل می نمایند و تنها اختلاف موجود، روش ایجاد و طریقه وارد نمودن این امپدانس به سیستم است. محدود کننده های جریان خطا باعث ایجاد افت ولتاه، تلفات و عملکرد ناصحیح ترانسفورماتورهای تپ چنجردار می شوند. بنابراین، برای کمینه ازی این محدودیت افت ولتاژ و تلفات باید پارامترهای مقادیر مانند سلف و مقاومت طوری پیدا شوند که این محدودیت ها به حداقل برسد. و سرعت عمل محدود کننده و برگشتی آن صورت هوشمند عمل کنند، تا آسیبی به تجهیزات شبکه ها و ترانسفورماتور و زنراتورهای تولید و موتورهای راه انداز نگردد. شبکه هوشمند باعث افزایش ثبات شبکه، قابلیت اطمینان، بهره وری و در نهایت کاهش تلفات خط را انجام می دهد.
کلیدواژه ها:
محدودکننده جریان خطا ، محدود کننده جریان ابررسانا با درجه حرارت بالا ، محدود کننده جریان ابر رسانا ، الگوریتم شبه تکامل اجتماع ذرات
نویسندگان
بهنام صالحی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شاهرود
مرتضی ایمانی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شاهرود
عابدین عباسپور
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات زاهدان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :