سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 314_6074370664
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,330
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ارتباط بین نفوذپذیری، تزریق پذیری با خواص مهندسی سنگهای سست (مطالعه موردی سد سیاه کمر)
چکیده مقاله:
بررسی رابطه بین پارامترهای مهندسی سنگ (درز و شکافها و یا شاخص کیفی سنگ ) و نفوذپذیری در مطالعات مربوط به ساختگاه سدها اهمیت زیادی دارد. این ارتباط میتواند در برآورد حجم و هزینه عملیات تزریق در فازهای مطالعاتی پروژه بسیار مفید واقع شود و ارزیابی صحیحی از حجم و هزینه عملیات اجرایی ارائه نماید. در این خصوص نتایج بررسیهای انجام شده در مطالعه موردی بر روی گمانه های اکتشافی سد سیاه کمر در زیر ارائه میگردد. بر اساس اطلاعات بدست آمده روابطی بین شاخص کیفیت سنگ RQD و طبقهبندی ژئومکانیکی RMR و مقادیر سیمانخوری و نفوذپذیری پیشنهاد گردیده است. مجموعه نتایج بدست آمده نشان میدهد که ارتباط بین RMR و نفوذپذیری سنگ، در مقایسه با ارتباط بین RQD و نفوذپذیری سنگ نزدیکتر میباشد، که میتوان آنرا با نحوه طبقهبندی RMR که تاکید بر ویژگیهای درزها و ناپیوستگیها دارد مرتبط دانست
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 314_6074370664 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/363/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادیان لطفی، طاهره و خانلری، غلامرضا و مرادیان لطفی، علی،1383،بررسی ارتباط بین نفوذپذیری، تزریق پذیری با خواص مهندسی سنگهای سست (مطالعه موردی سد سیاه کمر)،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/363
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، مرادیان لطفی، طاهره؛ غلامرضا خانلری و علی مرادیان لطفی)
برای بار دوم به بعد: (1383، مرادیان لطفی؛ خانلری و مرادیان لطفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- محبوبی اردکانی، احمدرضا _ " ارزیابی ارتباط بین آبگذری _ ...
- خانلری، غلامرضا، " زمین شناسی مهندسی (ویژه دانشجویان عمران)"، انتشارات ...
- طبقه بندی ژئومکانیکی (RMR) توده سنگهای ساختگاه سد تنگوئیه سیرجان [مقاله کنفرانسی]
- نان وایلر، " عملیات مهندسی تزریق "، ترجمه مهندسین مشاور ...
- -Houlsby , A.C. _ *Grouting manual4، , Water resources Commission ...
- -B ieniawski, Z.T. , ;، Geomechanic S classification of rock ...
- , pro. 3"Int.cong.Rock mechanics , Denver, Vol.2, part2, 1974, pp.27-32. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهسازی خاک: بررسی و مقایسه دو روش تزریق نفوذی و جت گروتینگ
- مدیریت محیط زیست شهری و رابطه آن با توسعه پایدار شهری
- ارزیابی ارتباط بین آبگذری، تزریق پذیری و پارامترهای سنگی (مطالعه موردی سد مروک)
- بررسی پایداری شیروانی سدهای خاکی با استفاده از مدل استاتیکی شبکه عصبی
- کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در مهندسی معدن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.