برنامه ریزی بازسازی پایدار پس از رخداد مخاطره سیل ناشی از بارش مورد مطالعاتی: نیمه غربی شهرستان تهران و بخشهای مرکزی شهرستان کرج
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 679
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DMHSE02_144
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
چکیده مقاله:
بازسازی میتواند فرصتی برای کاهش احتمال و شدت وقوع مخاطره سیل ناشی از بارش و همچنین فرصتی در جهت کاهش آسیبپذیری باشد. به بیان دیگر، به دنبال رخداد مخاطره، نقاط ضعف موجود در ساخت و سازها، مصالح و تکنولوژیهای بکار گرفته شده پیشین آشکار میشوند. از این رو، فرایند بازسازی میتواند در جهت رفع نواقص و از بین بردن نقاط ضعف و همچنین بهبود ساخت و سازها و فناوریها، تأثیر بسزایی داشته باشد. بازسازی میتواند گامی در جهت توسعه بوده و نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل نماید. با توجه به مطالب عنوان شده و تمرکز این مقاله بر موضوع بازسازی پایدار، ضمن شناخت مشکلات احتمالی به دنبال رخداد مخاطره سیل ناشی از بارش، با تمرکز بر بازسازی پایدار، شاخصها و ارزشهای آن شناسایی میشوند. همچنین با توجه به ارزشهای بازسازی پایدار و جدول سوات، راهبردها و سیاستهای اجرایی جهت رویارویی با مخاطره تدوین میشوند.
نویسندگان
فرشته اصلانی
کارشناس ارشد بازسازی پس از سانحه، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :