سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 313_9941229470
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,177
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی تزریق پذیری پی سنگ سد سید شهاب بر اساس مقادیر جذب ویژه
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین مسائل در احداث سدهای مخزنی، برآورد تزریقپذیری پیسنگ آن است که مقدمهای در جهت طراحی پرده تزریق میباشد. تاکنون ارزیابی تزریقپذیری بر پایه نتایج آزمایشات فشار آبWPT 1 بوده است، اما این برآورد، تزریقپذیری ویژه سنگها که برای هر نوع سنگ متفاوت میباشد را در نظر نمیگیرد. بنابراین در این مقاله روش جدیدی بر پایه مقادیر جذب ویژه معرفی شده، و سپس با استفاده از آن، تزریقپذیری تودهسنگ ساختگاه سد سید شهاب مورد ارزیابی قرار گرفته است. مطالعهای که بر روی مغزههای حاصل از حفاری گمانههای اکتشافی در تودهسنگ پی و تکیهگاههای سد مذکور انجام گردیده و همچنین آزمایشات WPT انجام شده در آنها، نشان میدهد که تودهسنگ جناح راست تزریقناپذیر و تودهسنگ جناح چپ دارای قابلیت تزریق میباشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 313_9941229470 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/362/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادیان لطفی، طاهره و خانلری، غلامرضا و حیدری، مجتبی،1383،ارزیابی تزریق پذیری پی سنگ سد سید شهاب بر اساس مقادیر جذب ویژه،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/362
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، مرادیان لطفی، طاهره؛ غلامرضا خانلری و مجتبی حیدری)
برای بار دوم به بعد: (1383، مرادیان لطفی؛ خانلری و حیدری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- طاهری، داریوش، "بررسی تزریقپذیری پیسنگ و تکیهگاههای سد بختیاری بر ...
- قاضیفرد، اکبر، "بررسی پرده تزریق سد بارزو و با تاکید ...
- خانلری، غلامرضا، "ارزیابی زمینشناسی مهندسی پیسنگ ساختگاه سد سیاه کمر"، ...
- شرقی، یوسف، "نفوذپذیری پیسنگ ساختگاه سد سرمشک"، سومین کنفرانس زمینشناسی ...
- خانلری، غلامرضا، "بررسی ارتباط بین نفوذپذیری با خواص مهندسی شیستها"، ...
- خانلری، غلامرضا، "بررسی نفوذپذیری پیسنگ سد مروک و ارائه روش ...
- م محرمزاده اصل، ابراهیم، "خصوصیات زمینشناسی مهندسی ساختگاه سد شیواشان ...
- عباسفام، علیرضا، "ارزیابی مهندسی تودههای سنگی قطعه دوم مسیر تونل ...
- محبی، یزدان، " بررسی زمین شناسی مهندسی پی سنگ ساختگاه ...
- Ewert , F.K. _ _ Permeability , Groutability and Grouting ...
- Ewert, F.K. , "Rock Grouting with Emphesises On Dam Sites", ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.