طراحی نیروگاه ترکیبی تجدیدپذیر مستقل شامل CHP مبتنی بر اقلیم جغرافیایی استان سیستان و بلوچستان مطالعه موردی: زاهدان،سراوان و چابهار

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 724

فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCECN01_291

تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1393

چکیده مقاله:

امروزه رشد روز افزون قیمت گاز طبیعی و نفت و کاهش سوخت های فسیلی موجب شده است که استفاده از انرژی های تجدیدپذیر همچون باد، خورشید، ژئوترمال، بیوماس و ... یا ترکیب آن ها به عنوان منبعی تمیز، تمام ناشدنی، نامحدود و سازگار با محیط زیست مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.بررسی اقلیم جغرافیایی و شرایط آب و هوایی منطقه کلید اصلی طراحی یک نیروگاه ترکیبی تجدیدپذیر است که نگاه ساخت یافته به داده های هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گام اساسی طراحی را فراهم می سازد در این راستا این مقاله پس از آنالیز داده های هواشناسی، با استفاده از نرم افزار HOMER ، چگونگی سهم بهینه استفاده از منابع بادی/خورشیدی و به کارگیری تولید همزمان برق و حرارت (معروف به CHP ) را در بردارد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

پریسا رئیسی مهدی ابادی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، گروه مهندسی برق، سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران

مهدیه رضایی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، گروه مهندسی برق، سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :