شناخت مناطق تالابی مستعد حفاظت «دریاچه گهر دورود، فیروزه ای بر دامن اشترانکوه»
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 642
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PCEPSD02_108
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
چکیده مقاله:
تحقیقات بنیادی بشر اصلی و نقش پایه ایی غیرقابل انکاری در تحقیقات کاربردی دارند. اشکال سطح زمین می توانند راهنمایی در جهت شناخت عامل نولد خود باشند. البته هرگاه عامل های مولد، متعدد و عمل کردی ترکیبی داشته باشند و یا از نظر زمانی نیز از یک نظم مطلوب برخوردار نباشند کاراسان نخواهد بود (مقیمی، محمودی 1383). یخچال ها، آثار و عملکرد رسوبات آنها بر جنبه های مختلف زندگی انسان و محیط زیست تأثیر دارد؛ لذا مطالعه ی آنها برای درک و پیش بینی تغییرات زیست محیطی مفید است. (Knight 2006; Hastenrath 2008). از طرفی مطالعه لندفرم های عصرهای یخ بندان اطلاعات ارزشمندی از شرایط پالئوکلیما فراهم می آورد (Loso at al 1998). محمودی (1367) شواهد زئومورفولوژی یخچالی را یکی از مشخص ترین میراث های تحولات اقلیمی دوره ی کواترنر در ایران باید دانست (مقیمی، 1389).توجه به تغییرات اشکال از نظر حجمی و انعکاس طیفی رسوبات از جمله روشهایی است که برای درک تغییرات و جابجایی رسوبات کواترنری می توان استفاده نمود.
نویسندگان
محمدعلی یاراحمدی
دکتری ژئومورفولوژی و مدیریت محیطی (سازمان آموزش و پرورش استان لرستان- مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دورود، دبیرستان شاهد پسران
غلامرضا خادمی
کارشناس ارشد زبان شناسی همگانی، سازمان آموزش و پرورش لرستان، مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دورود
مرضیه اسلام دوست
کارشناسی ارشد تاریخ، سازمان آموزش و پرورش استان لرستان، مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دورود
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :