بررسی تاثیر تغییر مبرد در سیکل تبرید یک واحد صنعتی و ارائه یک مبرد جایگزین توسط شبیه سازی سیکل تبرید با استفاده از نرم افزار هایسیس
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,513
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
HVACCONF01_015
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
چکیده مقاله:
در پژوهش حاضر سیکل تبرید تراکمی-تبخیری در حال کار در یک واحد صنعتی مورد بازنگری قرار گرفت.سیکل مورد نظر با استفاده از نرم افزار هایسیس 7.2 و براساس دیاگرام موجود و با مبرد درحال کار در سیکل (11R-)،شبیه سازی و نتایج بدست آمده هماهنگی خوبی با موارد مندرج در مدارک داشتند.سپس مبردهای123R-،160 -R، R،601R-، b141-R ،a601- R،611-R ،610- Rو631-R با توجه به شرایط عملیاتی، برای تولید میزان مشخصی برودت، در سیکل شبیه سازی به جای مبرد11 R-وارد و شبیه سازی برای هرمبرد، به طور جداگانه انجام شد.در این شبیه سازی کلیه تجهیزات سیکل بدون تغییر مانده و حدود طراحی این تجهیزات از نظر فشار و دمای مجاز در انتخاب مبردها لحاظ شده است.نتایج شبیه سازی برای هریک از مبردها از نظر میزان دبی مصرفی مبرد، میزان دبی آب مورد نیاز برای خنک کاری کندانسور و همچنین گرمای نهان تبخیر در شرایط عملیاتی سیکل، با یکدیگر مقایسه گردید. نتایج نشان میدهد مبرد631-R با کمترین میزان مصرف مبرد وکمترین دبی آب خنک کننده کندانسور و با بالاترین مقدار گرمای نهان تبخیر، بهترین گزینه برای جایگزینی مبرد11-R در سیکل مورد بررسی می باشد. پس از آن، مبرد 611-R و مبرد 610-R بعنوان جایگزینی مناسب در مرتبه های بعدی قرار دارند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی حمزه ای
استادیار دانشکده مهندسی مکانیک ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
فرشته بارفروشی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :