سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ICSDA01_0986
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 699
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انرژیهای تجدیدپذیر و نقش آن در توسعه پایدار روستایی
چکیده مقاله:
توسعهی پایدار روستایی و اهمیت دادن به آن در قالب طرحهای توسعهی ملی، برای نیل به توسعهی پایدار منطبق با اهداف ملی و منطقهای، مورد تاکید سیاستگذاران و برنامهریزان کشور است. از جمله اصلیترین چالشهای پیش روی توسعهی پایدار در جوامع روستایی میتوان به مسایل انرژی اشاره کرد. این امر برای روستاهای دور از شبکه سراسری انرژی از اهمیت بالاتری برخوردار است. بهرهبرداری از انرژیهای تجدیدپذیر در مقیاس روستایی، به دلیل سادگی و هزینهی پایین ساخت، گزینهای مناسب در پاسخگویی به مسایل مذکور بوده و با مهیا کردن بستری مناسب، از طریق توسعهی متناسب اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی، گامی موثر در راستای توسعهی پایدار روستایی است. تحقیق حاضر باهدف بررسی پتانسیلهای انرژی تجدیدپذیر وکاربرد آن در نواحی روستایی کشور به روش کتابخانهای انجام شده و سپس نقش آن در توسعه روستایی تحلیل گردید. در روستاهای ایران پتانسیل انرژی خورشیدی، زیستتوده، بادی، زمینگرمایی، برقآبی و جزرو مد وجود دارد که میتواند به منظور تامین برق، سوخت مصرفی خانه، گلخانه و دامداری، سرمایش و گرمایش، روشنایی، پختوپز، آبیاری مزارع و باغات و ... استفاده شود. یکی از مهمترین شاخصهای توسعه پایدار روستایی تامین انرژی مورد نیاز مناطق روستایی است. استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر بصورت محلی و غیرنیروگاهی علاوه بر اینکه روستاها به منابع انرژی پایدار و مطئمن دست پیدا میکنند، مشکلات متعدد افراد ساکن در نواحی دوردست از جمله کمبود انرژی، امکانات بهداشتی، اشتغال و ... را به نحو مطلوبی حل کرده و رفاه نسبی را به ارمغان میآورد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSDA01_0986 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/355294/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیزاده طولی، محمد و بهمنی، رحیمه،1393،انرژیهای تجدیدپذیر و نقش آن در توسعه پایدار روستایی،کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری،تبریز،https://civilica.com/doc/355294
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، علیزاده طولی، محمد؛ رحیمه بهمنی)
برای بار دوم به بعد: (1393، علیزاده طولی؛ بهمنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی اثرات تغییرات کاربری اراضی بر روی خدمات اکوسیستمی (ذخیره و ترسیب کربن) در راستای تحقق توسعه پایدار سرزمین
- بررسی سیر مصرف انرژی در گاوداری های شیری (مطالعه موردی : شهرستان اسدآباد استان همدان)
- بازیافت فضولات مرغداری های گوشتی جهت طراحی واحدهای بیوگاز
- بهینهسازی سیستم تهویه در گاوداریها برای توزیع یکنواخت دما (مطالعه موردی: گاوداری دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد)
- مکان یابی نیروگاه های گازی با استفاده از GIS
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.