بررسی کارایی کنترل علف های هرز دو هیبرید ذرت سینگل کراس 704 و 666 توسط علفکش اکلونیفن در شرایط شهرستان اهواز
محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 876
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCAHEC01_103
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر علف کش آکلونیفن به عنوان یک علف کش جدید بر روی علف های هرز دو رقم ذرت، آزمایشی به صورت طرح فاکتوریل و در قالب طرح بلوک کاملا تصادفی در چهار تکرار در تیرماه 89 در اهواز انجام گردید فاکتور اصلی شامل : تیمارهای روش کنترل که عبارتند از وجین (کنترل کامل) ، کنترل به وسیله آکلونیفن با دز 2 لیتر و 3 لیتر در هکتار ، کنترل با اترازین +لاسو و تیمار عدم کنترل. فاکتور دوم شامل دو واریته ذرت سینگل کراس 666 و 704 بود . پارامترهای بررسی شده شامل تراکم نسبی علف های هرز ، شاخص اهمیت علف هرز و کارایی کنترل علف هرز بودند نتایج به دست امده نشان داد که بین تیمارهای روش کنترل تفاوت معنی داری وجود دارد به طوری که تیمار چلنج با دز 3 لیتر در هکتار بالاترین کارایی کنترل علف های هرز را که منجر به افزایش عملکرد شده است را نشان داد.
نویسندگان
سحر باقری کاهکش
کارشناس ارشد رشته شناسایی و مبارزه با علف های هرز
سوسن باقری کاه کش
کارشناس ارشد رشته شناسایی و مبارزه با علف های هرز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :