تحلیل لجستیک اثر برخی عوامل محیطی بر صفات رشد بره های بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: مجله تحقیقات دام و طیور، دوره: 1، شماره: 2
- کد COI اختصاصی: JR_JLR-1-2_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 649
نویسندگان
کارشناس ارشد- دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی
دانشیار دانشگاه بیرجند
چکیده
در این پژوهش، از رکورد صفات رشد (وزن تولد و شیرگیری، افزایش وزن روزانه قبل از شیرگیری) متعلق به 11837 رأس بره نژاد بلوچی (حاصل از 300 قوچ و 3694 میش) که طی سال های 1357 تا 1387 از گله های 1 و 2 ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد جمع آوری شده بود، استفاده گردید. اثر برخی سازه های محیطی بر احتمال بیش از میانگین جمعیت بودن صفات وزن تولد، وزن شیرگیری و افزایش وزن روزانه قبل از شیرگیری، توسط مدل رگرسیون لجستیک آنالیز شد. در فایل ارقام، میانگین ریاضی و اشتباه معیار صفات وزن تولد و شیرگیری به ترتیب 0/007±4/32 و 0/046±22/33 کیلوگرم و برای صفت افزایش وزن روزانه از تولد تا شیرگیری 0/436±193/22 گرم بود. نتایج نشان داد که اثر سال تولد، جنس و تیپ تولد بر احتمال بیش از میانگین جمعیت بودن کلیه صفات رشد از نظر آماری معنی دار بود. بر اساس ضرایب تابعیت برآورد شده، سال تولد بر احتمال مربوط به وزن تولد اثر منفی (0/014-) ولی بر احتمال مربوط به وزن شیرگیری (0/19) و افزایش وزن روزانه (0/017) اثر مثبت داشت. درون زادآوری بر احتمال مربوط به وزن تولد (2/399-) و شیرگیری (1/495-) اثر منفی و سن زایش مادر بر احتمال مربوط به وزن تولد (0/02) و سن شیرگیری بر احتمال مربوط به وزن شیرگیری (0/087) اثر مثبت داشت.کلیدواژه ها
صفات رشد، تحلیل لجستیک، بره بلوچیمقالات مرتبط جدید
- نقش شتر دوکوهانه در احیای بومشناخت و راهکارهای طبیعی برای چالشهای اقلیمی و خشکسالی
- بررسی روند پرارتفاع جنب حاره تابستانه ایران تحت شرایط تغییر اقلیم
- تاثیر تغییر کاربری اراضی و گسترش شهرنشینی بر جزایر حرارتی
- نقش فناوریهای انرژی تجدیدپذیر در سازگاری و کاهش تغییرات آب و هوایی (با تاکید بر ایران)
- بررسی ریسک سالمت فلز سنگین سرب برای دامهای چراکننده از مراتع منطقه معدنی انگوران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.