ارزیابی تغییرات هیستپاتولوژیک متعاقب پیوند کیسه آمنیون گاو به مثانه سگ
- سال انتشار: 1378
- محل انتشار: فصلنامه تحقیقات دامپزشکی، دوره: 54، شماره: 3
- کد COI اختصاصی: JR_JVR-54-3_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 777
نویسندگان
گروه آموزشی علوم درمانگاهی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران
گروه آموزشی علوم درمانگاهی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران، اهواز، اهواز، ایران
گروه آموزشی آسیب شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران
چکیده
برای ارزیابی تغییرات هیستوپاتولوژی متعاقب بازسازی مثانه با پرده آمنیون گاو، د ه قلاده سگ سالم نژاد مخلوط استفاده شد. حیوانات به دو گروه 5 تائی تقسیم شدند. در تمام حیوانات بعد از برداشت 5-4 سانتیمتر مربع از قسمت قدامی مثانه، کیسه آمینون تازه (گروه 1) و پرزرو شده (گروه 2) گاو پیوند زده شد. آزمایشات هیستوپاتولوژی 45 روز پس از جراحی در هر دو گروه بررسی شد. مقاطع هیستوپاتولوژی ترمیم بافت مخاطی مثانه و تأیید وجود تعدادی سلل ماهیچه ای صاف را در محل پیوند در هر دو گروه نشان داد. از دیگر یافته های مهم هیستوپاتولوژی تکثیر بافت گرانوله، انفیلتراسیون سلول های التهابی در دو مورد در گروه 1 نیز دیده شد. در این مطالعه به طور خلاصه می توان ن تیجه گرفت که کیسه آمنیون تازه و پرزرو شده به عنوان یک پل برای ترمیم نقص مصانه در سگها ع مل می کند. با وجود این مطالعات دراز مدت برای بررسی دیگر یافته های بالینی و آزمایشگاهی قبل از معرفی این نوع پیوند برای موارد بیمارستانی مورد نیاز می باشد. نهایتاً می توان نتیجه گرفت از نظر هیستوپاتولوژیکی پیوند با استفاده از آمنیون پرزرو شده نسبت به آمنیون تازه ارجح است.کلیدواژه ها
سگ، کیسه آمنیون گاو، پیوند مثانهمقالات مرتبط جدید
- دانش بوم شناختی سنتی گالش های مازندران در ارتباط با حفاظت از درختان و درختچه -های جنگل های هیرکانی (مطالعه موردی منطقه لفور)
- بررسی اثر ضدباکتریایی دو محصول اسیدیفایر داخلی و خارجی بر روی برخی باکتریهای بیماریزای طیور
- تعیین غلظت عناصر معدنی پرنیاز و کم نیاز در مایع شکمبه ریز کپسوله شده با هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم و کیتوزان
- بررسی امکان کاربرد میکروگانیسم های پروبیوتیک در جیره غذایی به منظور افزایش راندمان تولید در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
- بررسی اثر ضدویروسی عصاره متانولی سرخارگل در کنترل ویروسVZV
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.