رخساره های کانه دار در افقهای تجمع ذخایرسولفیدی سرب و روی سنگهای کرتاسه زیرین میزبان کربناته در معادن انجیره، شمال غرب اصفهان
محل انتشار: دومین همایش ملی پترولوژی کاربردی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 663
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
APERTROLOGY02_067
تاریخ نمایه سازی: 11 اردیبهشت 1394
چکیده مقاله:
ناحیه مورد مطالعه در شمال غرب تیران قرار دارد و بخشی از زون سسنندج- سیرجان است که روی محور متالوژی ملایر – اصفهان قرار دارد. سن سنگهای آهکی مورد پژوهش مربوط به کرتاسه پایینی(آلبین – آپتین) می باشد. در این تحقیق بعد از مطالعات پتروگرافی و شناسایی رخساره ها میزان کانه زایی بررسی شده و بعد از رقومی کردن اطلاعات و بدست آوردن همبستگی چند گانه مدل آماری هر ستون رسم می شود. مطالعه بر روی مقاطع میکروسکوپی و ترکیب آنها با مطالعات صحرایی و به کارگیری اطلاعات فلوگل (2004) سبب شناسایی11 رخساره کربناته (RMF) و دو رخساره دیاژنزی شد، این رخساره ها به صورت کلی در بخش shore face نهشته شده اند. بیشترین کانه زایی در رخساره Cementstone to sparstone (F12) با مجموع 937/7درصد از محیط shore face و کمترین میزان کانه زایی سرب و روی در رخساره اکینودرم پکستون با بیوکلاست فراوان (F4) با مجموع 14/0 درصد از محیط Lower shore face وجود دارد. در تحلیل آماری مربوط به پنج ستون و رسم مدل آماری مشخص گردید که مدل آماری در زون کانه زای انجیره 94% و در وجین 89.5% که در ارتباط با کانه زایی است. در چکاب 45.9% ،در انجیره 31.7% ، ، درزون کانه زای چکاب 28.3% می باشد که کمتر ارتباط را داشته است. در مدل کلی برازش شده پنج ستون 23.8% توضیح می دهند. زیرا مدلی کلی و تلفیقی می باشد. در کل این مدل در زون کانه زای انجیره و وجین در ارتباط می باشد.
نویسندگان
زهرا اصلانی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان(اصفهان)، گروه زمین شناسی
علی خان نصراصفهانی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان(اصفهان)، گروه زمین شناسی
عبدالحسین کنگازیان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان(اصفهان)، گروه زمین شناسی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :