تاثیرات نوع گزینش عملی در جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد نمونه موردی:دانشجویان معماری علوم و تحقیقات کهگیلویه و بویر احمد
محل انتشار: دومین همایش ملی معماری، عمران و محیط زیست شهری
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 705
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ARCHITECTURE02_028
تاریخ نمایه سازی: 11 اردیبهشت 1394
چکیده مقاله:
در این تحقیق به بررسی مولفه های گزینش عملی در کنکور پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد معماری دانشگاه ازاد اسلامی ایران که تحت نظارت و تائید وزارت علوم اجرا می گردد پرداخته است. بدین منظور این مقاله با ریشه یابی ادبیات نظری و عملی آموزش در دوران تحصیل کارشناسی در دروس تخصصی معماری و روند پذیرش کنکور ورودی کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد به بررسی پرداخته و میزان شاخص نمره اسکیس و طراحی معماری عملی کنکور کارشناسی ارشد را با درس طرح یک کارشناسی ارشد معماری دانشجویان پس از قبولی در آزمون کنکور مورد ارزیابی قرار داده است. هدف از این پژوهش ارتباط روند پذیرش کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه ازاد اسلامی با دوران اموزش و کیفیت اموزشی در دروس عملی کارشناسی و امادگی فرد جهت کنکور عملی دانشگاه می باشد. پژوهش فوق بیان گر این می باشد که به دلیل استفاده اکثر دانشجویان از نرم افزارهای دیجیتال طراحی معماری (اتوکد، تری دی مکس، فتوشاپ) در دوران تحصیل کارشناسی و عدم اجازه استفاده در ازمون عملی کنکور کارشناسی ارشد از این نرم افزارها نمره کنکور کارشناسی ارشد معماری نمایانگر واقعی توانایی ها و آموخته های انها نمی باشد. پژوهش از نوع تحقیقی، توصیفی تحلیلی، استنباطی است و شاخص های کمی و کیفی مورد بررسی قرارگرفت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرشاد نگین تاجی
دانشجوی دانشگاه بوعلی سینای همدان
غلامرضا طلیسچی
استاد دانشگاه بوعلی سینا همدان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :