سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران ، شهرسازی و توسعه پایدار
کد COI مقاله: CIVILSD01_090
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 315
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر هزینه ای استفاده از روان کننده ها در سازه های بتنی مطالعه موردی: سازه ساختمانی در 16 طبقه با زیر بنای کلی 13.824 متر مربع
چکیده مقاله:
با کاهش دادن درصد آب به سیمان در بتن با استفاده از روانکنندهها، میتوان خصوصیات اصلی بتن مانند مقاومت فشاری و روانی را بهبود بخشید اگر چه تاثیرات استفاده از روانکننده بر بهبود مشخصات اصلی بتن در پژوهشهای متعددی مورد بررسی قرارگرفته و نتایج مطلوبی را نشان می دهد، اما هزینههای مربوط به خرید افزودنیهای روانکننده بتن باعث شده تا در بسیاری از کارگاههای ساخت، خصوصا کارگاههای ساختمانی خصوصی، استقبال مناسبی نسبت به استفاده از این افزودنیها وجود نداشته باشد. در این پژوهش سعی بر آن است تا تاثیرات هزینه ای استفاده از روانکننده در یک پروژه ساختمانی به طور دقیق موردبررسی قرار گیرد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که درنظرگرفتن بهبود مقاومت بتن در اثر استفاده از روانکننده در مرحله طراحی سازه می تواند در کمکردن ابعاد مقاطع سازه ای و در نتیجه کاهش میزان بتن مصرفی و کاهش هزینههای اجرا تاثیرگذارباشد. همچنین در صورت عدم استفاده از روانکننده، برای رسیدن به روانی مورد نیاز بتن، مجبور به بالا بردن میزان سیمانمصرفی خواهیم بود که موجب افزایش هزینه های ساخت بتن خواهد شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که با در نظر گرفتن تاثیرات استفاده از روانکنندهها بر مقاومت بتن در مرحله طراحی سازهای و همچنین تاثیر این افزودنی ها بر کاهش عیارسیمان و افزایش روانی و کارپذیری بتن در مرحله ارائه طرح اختلاط، هزینههای ناشی از خرید افزودنیهای روانکننده به طور کامل جبران شده و استفاده از این افزودنی ها بار هزینه ای اضافی بر پروژه وارد نخواهد کرد.
کلیدواژه ها:
بتن، روان كننده، تاثير هزينه اي، مقاومت فشاري، كارپذيري و رواني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/345708/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دورمحمدی، علی اصغر و باقرزاده چهره، علیرضا و یونسی سرخه، محمود و رستمی نیا، بردیا،1393،بررسی تاثیر هزینه ای استفاده از روان کننده ها در سازه های بتنی مطالعه موردی: سازه ساختمانی در 16 طبقه با زیر بنای کلی 13.824 متر مربع،همایش ملی مهندسی عمران ، شهرسازی و توسعه پایدار ،تهران،،،https://civilica.com/doc/345708
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، دورمحمدی، علی اصغر؛ علیرضا باقرزاده چهره و محمود یونسی سرخه و بردیا رستمی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1393، دورمحمدی؛ باقرزاده چهره و یونسی سرخه و رستمی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی آزمایشگاهی مخلوط های آسفالتی مسلح شده با الیاف مصنوعی مرکب فورتا
- بررسی درصدهای مختلف جایگزینی سنگدانه های بازیافتی آسفالت در بتن حاوی دوده سیلیسی
- کاربرد فناوری نانو درساخت بتن
- ارائه طرح اختلاط و بررسی خواص بتن سبک خود متراکم
- مطالعه پارامترهای موثر بر بتن فومی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.