سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: SENACONF01_550
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 5,250
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد های مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM در مدیریت پروژه های ساخت و ساز
چکیده مقاله:
مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM رویکردی جدید و امیدوارکننده درصنعت معماری مهندسی و ساخت است که به تدریج درحال کسب محبوبیت بین مالکان و معماران و مهندسان و پیمانکاران به عنوان فرایندی خلاقانه برای تولید تجزیه و تحلیل و مدیریت داده های اطلاعاتی ساختمان درطول چرخه حیات آن می باشد BIM نمایش دیجیتالی خصوصیات فیزیکی و کاربردی یک ساختمان و منبع دانش مشترکی برای اطلاعات ساختمان است که مبنایی قابل اعتماد برای تصمیم گیری درطول چرخه عمر پروژه تشکیل میدهد هدف ازاین پژوهش شناسایی کاربردها و فواید مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM برای مدیران ساخت و بررسی برنامه ریزی برمبنای آن برای مراحل قبل ازساخت حین ساخت و پس ازساخت می باشد سپس ازطریق مرور ادبیات و مصاحبه با متخصصین و مدیران پروژه های ساختمانی به بررسی و طبقه بندی کاربردهای BIM درفازهای مختلف چرخه عمر پروژه پرداخته میشود که مدیران ساخت و ساز میتوانند با پتانسیلهای آن به عنوان ابزار مدیریت یکپارچه پروژه آشنا گردند
کلیدواژه ها:
مدلسازي اطلاعات ساختمان BIM ، سيستم تحويل يكپارچه پروژه ، مديريت پروژه هاي ساخت و ساز
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/345469/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فانی، فرزاد و طاهرخانی، روح اله و سبزه پرور، مجید،1393،کاربرد های مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM در مدیریت پروژه های ساخت و ساز،اولین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/345469
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، فانی، فرزاد؛ روح اله طاهرخانی و مجید سبزه پرور)
برای بار دوم به بعد: (1393، فانی؛ طاهرخانی و سبزه پرور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :نقد پژوهشگران در مورد مقاله کاربرد های مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM در مدیریت پروژه های ساخت و ساز
آرش گرگین کرجی (1399/05/15): موفق باشید. در پناه خدا
آرش گرگین کرجی (1399/05/15): موفق باشید. در پناه خدا
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بکارگیری تحویل یکپارچه پروژه در کاهش تاخیرات ناشی از روش های اجرای موجود: مطالعه موردی احداث شبکه فاضلاب منطقه 6(1395)
- ارایه یک مدل شبکه باور بیز BBN برای فرآیند مدلسازی اطلاعات ساختمانیBIM(1395)
- مروری بر نرم افزارای ابری و کاربرد آنها در مدلسازی اطلاعات ساختمان(1395)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کنترل هزینه ها در پروژه های ساختمانی با استفاده از BIM
- مدل سازی اطلاعات ساختمان(BIM) در مدیریت ساخت پروژه های ساختمانی
- بکارگیری مدلسازی اطلاعات ساختمان در حوزه های دانش مدیریت پروژه
- به کارگیری تکنولوژی مدل سازی اطلاعاتی ساختمان MIB (جهت کاهش زمان و هزینه ترمیم و بهسازی ساختمان ها)
- بررسی اثر استفاده از مدل سازی اطلاعات ساختمان BIM در مدیریت پروژه های ساخت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.