تحلیل روابط بین مدیریت زمان با اثربخشی سازمانی بر مبنای مدل لیکین و پارسونز

- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت
- کد COI اختصاصی: ICOM01_0148
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1173
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
چکیده
این پژوهش به تحلیل روابط بین مدیریت زمان با اثربخشی سازمانی پرداخته است. روش تحقیق، توصیفی از نوع همبستگی بوده و جامعه آماری آن شامل کلیه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز به تعداد 950 نفر بوده است. حجم نمونه مطابق با فرمول کوکران 275 نفر برآورد گردید و این تعداد به شیوه نمونه گیری تصادفی ساده از بین جامعه آماری انتخاب شده است. ابزار پژوهش دو پرسشنامه مدیریت زمان و اثربخشی سازمانی بوده است که بر مبنای مدل «آلن لیکین» (1994) و «تالگوت پارسونز» (1969) در مقیاس پنج گزینه ای طراحی شده است. روایی هر دو پرسشنامه از نظر محتوایی و سازه بررسی شده و پایایی آنها نیز با اجرای آزمایشی بر روی یک گروه نمونه 30 نفری و محاسبه ضریب همسانی درونی (ضریب آلفا) به ترتیب برابر با 72/0 و 80/0 تعیین شده است. داده های گردآوری شده به کمک آزمون های K-S، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون با بهره گیری از نرم افزار آماری SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج بدست آمده نشان داد که رابطه معناداری بین مدیریت زمان با اثربخشی سازمانی در جامعه تحت مطالعه وجود دارد. بطوریکه 6/43 درصد تغییرات اثربخشی سازمانی را می توان از طریق مدیریت زمان تبیین نمودکلیدواژه ها
مدیریت زمان، اثربخشی سازمانیمقالات مرتبط جدید
- توسل به فضای مجازی به هدف یافتن هویت فرهنگی براساس نظریه اهداف و وسایل مرتون
- نقش فناوریهای دیجیتال در حکمرانی مطلوب نواحی روستایی
- نقش فناوری های نوین در بازطراحی حکمرانی فرهنگی و ارتقای تاب آوری سازمان ها
- نقش شبکه های اجتماعی بومی در تقویت حکمرانی فرهنگی
- نقش تعاملات اجتماعیدر پیشگیری از گرایش نوجوانان به استعمال مشروبات الکی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.