تاثیر نوع بستهبندی بر ریزش انگور سفید بیدانه در فرآیند حملونقل

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
  • کد COI اختصاصی: NCSNTFI01_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 637
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی حسن پور

استادیار دانشکده مکانیک بیوسیستم_دانشگاه ارومیه

رامین زربیل نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی_دانشگاه ارومیه

چکیده

در طی فرآیند حملونقل ارتعاشات اثر قابل توجهی بر روی صدمات وارده بر محصولات کشاورزی مانند انگور میگذارد. ازاین رو در این پژوهش تاثیر نوع بستهبندی بر ریزش انگور سفید بیدانه در شرایط حملونقل جادهای کشور مورد بررسی قرارگرفت. برای اعمال ارتعاش از دستگاه شبیهساز ارتعاش ساخته شده توسط دکتر وحید رستمپور در دانشگاه ارومیه استفاده گردید، سپس تاثیر شتاب ارتعاش، فرکانس ارتعاش، زمان حملونقل و نوع بستهبندی مورد بررسی قرار گرفت. در اینمطالعه اولا آسیب زنندهترین ترکیب شتاب و فرکانس مشخص گردید و ثانیا میزان آسیب وارده بر میزان ریزش انگور در 4 نوع بستهبندی در 4 بازه زمانی شامل60و45و30و15دقیقه بررسی گردید. نتایج نشان داد که اثر شتاب ارتعاش، فرکا نس ارتعاش، زمان حملونقل و نوع بستهبندی به ترتیب در سطح احتمال 1% و 5% بر روی میزان ریزش انگور در شرایط حمل ونقل جادهای معنیدار میباشند. ترکیب ارتعاشی12.5hzو0.7g بیشترین آسیب را به انگور وارد نمود. همچنین افزایش فرکانس از 7.5Hzبه 12.5Hz موجب جهش زیادی در درصد ریزش انگور میکند. کمترین ریزش نیز مربوط به بستهبندی پلاستیکی با حفاظ کاغذ و نایلون به همراه درپوش در شتاب0.3g,7.5HZبدست آمد

کلیدواژه ها

انگور، ارتعاشات مکانیکی، ضایعات، حملونقل، بستهبندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.