اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
- کد COI اختصاصی: NCSNTFI01_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 965
نویسندگان
اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف
اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف
اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف
دانشجوی کارشناسی ارشد
چکیده
توت فرنگی عمر نگهداری بسیار کوتاهی دارد و سریع فاسد می شود که هم مصرف کننده ها وهم فروشنده ها مایلند این زمان افزایش یابد. کیتوسان نوعی پلیمر طبیعی است که دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و می توان از آن به عنوان نوعیپوشش خوراکی بر روی میوه ها استفاده کرد تا عمر نگهداری آنها افزایش یابد. در این پروژه از محلول0/5و0/3و%صفرکیتوسان، وانیلین +0/3درصد کیتوسان وانیلین +0/5درصدکیتوسان به عنوان پوشش استفاده شد. به توت فرنگی ها نوعی قارچ تلقیح شد که از فساد خود میوه ها و پس از جداسازی و خالص سازی بدست آمده بود. میوه ها در یخچال در دمای4درجه سانتیگراد نگهداری شد. در پایان کار میزان مواد جامد محلول ، آسکوربیک اسید ویتامینCواسید یته قابل تیتر آنها هم اندازه گرفته شد. برای شمارش اسپورها هم از لام نئوبار استفاده شد. اطلاعات بدست آمده نشان می دهد که استفاده از کیتوسان به همراه اسانس وانیلین طول عمر نگهداری میوه ها را به مدت 18 روز افزایش می دهد. این مدت حداکثر زمانی بود که با استفاده از کیتوسان امکان نگهداری در یخچال ممکن بودکلیدواژه ها
کیتوسان، اسانس وانیلین، طول عمر نگهداریمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.