بازاریابی و تجاری سازی محصولات فناور

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تجاری سازی فناوری
  • کد COI اختصاصی: ICTC02_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1314
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی جعفری

کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی. پارک علم و فناوری دانشگاه تهران

محمدرضا میگون پوری

استادیار. دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

مهران رضوانی

استادیار. دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

چکیده

امروزه مسئله بازاریابی و فروش محصول و خدمات یکی از چالش های اساسی پیش روی کارآفرینان و شرکت های دانش بنیان است. مددیریت نادرست بازاریابی و فروش محصولات یکی از موانع اصلی گسترش موقعیت مناسب در بازار و حفظ روابط تجاری ملی و بین المللی آنان است وبه رغم اهمیت آن، روش های تبلیغ و ترفیع محصولات فناور شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری کمتر مورد توجده محققدان قدرارگرفته و بررسی روش ها و مولفه های آمیخته بازاریابی این شرکت ها از سابقه پژوهشی کمی در داخل و خارج کشور برخوردار است . در این مقاله ضمن بررسی تحقیقات صورت گرفته در این حوزه و مدل های ارائه شده پیشنهاداتی در خصوص تحقیقات تکمیلی نشان داده شده است که فقدان جهت گیری بازار و مهارت های آن برای شرکت های نوپا اغلب منجر به عملکرد ضعیف و ریسک بالا در کسب و کار می شود. بیشترشکست ها در شرکت های فناور ریشه در موضوعات تجاری و نه ریشه در مسائل مرتبط با فناوری دارد. تمرکز بیشتر این شرکت ها معطوف بهتولید محصولات آنها است و در نتیجه توجه کمتری به بازارگرایی و فعالیت های بازاریابی دارند، بنابراین دور از واقعیت نیست که کم کار ی در بازاریابی و فروش، دلیل اصلی شکست اکثر شرکت های نوپای فناور است.

کلیدواژه ها

روش های بازاریابی و فروش، شرکت های فناور، بازاریابی فناورانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.