ارتباط بین غلظت جامدات معلق و کیفیت میکروبی در پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 904
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCWR02_032
تاریخ نمایه سازی: 17 اسفند 1393
چکیده مقاله:
امروزه به خاطر کمبود منابع آبی قابل دسترس، بویژه برای اهداف کشاورزی، استفاده مجدد فاضلاب علاوه بر جلوگیری از آلودگی منابع آب، باعث رفع بسیاری از مشکلات کمبود آب می گردد. هدف این مطالعه بررسی کیفیت خروجی سیستم تصفیه خانه فاضلاب دانشگاه علوم پزشکی کاشان با استفاده از ارتباط بین غلظت کل جامدات معلق و کیفیت میکروبی (کلیفرم های کل و مدفوعی) می باشد. تمامی نمونه ها از قسمت خروجی سیستم تصفیه خانه دانشگاه علوم پزشکی کاشان برداشت گردید. مطابق با روشهای استاندارد، پارامترهای TSS ، TC وFC ، مورد آنالیز قرار گرفتند. در نهایت یا فته ها از طریق نرم افزار SPSS و رگرسیون خطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج آنالیز رگرسیون بین متغیرهای FC - TSS و TC - TSS نشان داد که مقدار R2 بترتیب 78/0 ، 79/0 برای هر یک از جفت پارامترهای فوق الذکر می باشد ، ضمنا ضرایب p value بدست آمده برای رگرسیون ها در تمام مواررد کمتر از مقدار 001/0 بدست آمد. براساس مطالعه حاضر از نظر آماری ، ضریب همبستگی قابل قبولی بین پارامترهای FC - TSS و TC – TSS در خروجی تصفیه خانه فاضلاب موجود دارد. بنابراین می توان مقادیر پارامترهای TC و FC را بر اساس پارامتر TSS برآورد کرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدباقر میران زاده
استاد، گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کاشان، ایران
روح اله خدادادی
کارشناس ارشد، گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کاشان، ایران
بتول شهریسوند
استاد یار، گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کاشان، ایران
عبدالعظیم علی نژاد
دانشجوی دکترای بهداشت محیط ، گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران کارشناس شرکت آب و فاضلاب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :