بررسی امکان اجرای بتن غیر مسلح در پوشش لاینینگ تونل های انتقال آب در همجواری گسل های فعال ، مطالعه موردی: تونل سوم کوهرنگ
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,119
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCNMS02_130
تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393
چکیده مقاله:
از مهمترین آثار حفر تونل، بحث نشست و تنش های بوجود آمده در سطح و ترازهای مختلف زمین می باشد پوشش بتنی یا لاینینگ تونل، تاثیر بسزایی در پایداری مقطع حفاری و کنترل تنش ها و تغییر مکان های بوجود امده در جداره حفرای و خاک اطراف آن دارد. در این تحقیق با انتخاب تونل سوم کوهرنگ به عنوان مطالعه موردی و بررسی تنش ها و تغییر مکان های بوجود آمده در نقاط مختلف بدنه و سطح زمین در دو حالت قبل از اجرای لاینینگ و بعد از اجرای لاینینگ توسط نرم افزار جامع ABAQUS به روش اجزای محدود مورد بررسی قرار گرفت. همچنین با تحلیل دینامیکی مدل و با اعمال سه زمین لرزه مختلف با ماهیت های متفاوت بر مدل، تاثیر شرایط متفاوت محیطی، مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان می دهد در احداث تونل سوم کوهرنگ اجرای لاینینگ ضروری بوده و یکی از بحرانی ترین حالات زمانی رخ می دهد که تونل در بستری با احتمال لغزش گسل مشابه با زمین لرزه Kobe حفر شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرید میارنعیمی
دانشجوی دکتری عمران - سازه های هیدرولیکی گروه مهندسی عمران دانشگاه سیستان و بلوچستان
غلامحسین اکبری
استادیار عمران - سازه های هیدرولیکی گروه مهندسی عمران دانشگاه سیستان و بلوچستان
مسلم زربازو
دانشجوی دکترای عمران-آب، گروه مهندسی عمران دانشگاه سیستان و بلوچستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :