سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر نوع اتصال دو انتهای دستک برای بکارگیری مهاربند گوشه ساخته شده از فولاد کم مقاومت

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 793

فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCNMS02_048

تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393

چکیده مقاله بررسی تاثیر نوع اتصال دو انتهای دستک برای بکارگیری مهاربند گوشه ساخته شده از فولاد کم مقاومت

در قاب خمشی فولادی به دلیل سختی ناچیز آن در صورت لزوم از اعضاء ثانویه ای به نام دستک استفاده می شود دستک از لحاظ هندسی همانند عضو زاونیی در قاب بادبند زانویی (KBF)، که عهده دار تامین شکل پذیری است به سایر اعضا متصل می شود همچنین به دلیل فقدان عضو مورب که تامین کننده سختی جانبی در سیستم KBF هست برای جلوگیری از تمرکز نیروهای برشی، دستک به طور گسترده در کل سازه و در اطراف تمام ستون ها قرار داده می شود در این پژوهش چند سیستم سه بعدی قاب خمشی مهاربندی گوشه دارای مقاطع یکسان و با اتصالات و مصالح متفاوت به روش اجزای محدود تحت بار چرخه ای آنالیز شده است. بررسی و مقایسه رفتار لرزه ای آنها بر اساس نتایج حاصل از تحلیل نشان می دهد هنگام بکارگیری فولاد کم مقاومت در مهاربند گوشه به منظور ممانعت از تسکیل مفصل پلاستیک در ستون ، نوع اتصال دو سر دستک (مهاربند گوشه) به تیر و ستون، اثرگذار است و جایگزینی اتصال مفصلی رایج با اتصال صلب می تواند برای این منظور مناسب باشد.

کلیدواژه های بررسی تاثیر نوع اتصال دو انتهای دستک برای بکارگیری مهاربند گوشه ساخته شده از فولاد کم مقاومت:

فولاد با تنش تسلیم پایین ، طرح لرزه ای ، قاب های خمشی فولادی مرکب ، دستک ، مهاربند گوشه

نویسندگان مقاله بررسی تاثیر نوع اتصال دو انتهای دستک برای بکارگیری مهاربند گوشه ساخته شده از فولاد کم مقاومت

سعید رضا صولت تفتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

محمد فروغی

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
کوچک زاده، م.ر، (134، "تروشی برای هدایت خسارت و طراحی ...
شعبانعی، .، (1390)، "تحلیل المان محدود به کمک، "Ansys 10 ...
کمیته دائمی بازنگری آیین نامه طراحی ساختمانها دبرابر زلزله، (1384)، ...
Ari si zab al-Ochoa, J.D _ , (1986), "Disposable knee ...
.Huang, Z. , Li, Q..Chen, L, (205), "Elastoplastic analysis of ...
American Institute of Steel Construction (AISC)., (1997), "Seismic provisions for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر نوع اتصال دو انتهای دستک برای بکارگیری مهاربند گوشه ساخته شده از فولاد کم مقاومت" توسط سعید رضا صولت تفتی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد؛ محمد فروغی، استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فولاد با تنش تسلیم پایین، طرح لرزه ای، قاب های خمشی فولادی مرکب، دستک، مهاربند گوشه هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 793 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در قاب خمشی فولادی به دلیل سختی ناچیز آن در صورت لزوم از اعضاء ثانویه ای به نام دستک استفاده می شود دستک از لحاظ هندسی همانند عضو زاونیی در قاب بادبند زانویی (KBF)، که عهده دار تامین شکل پذیری است به سایر اعضا متصل می شود همچنین به دلیل فقدان عضو مورب که تامین کننده سختی جانبی در سیستم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر نوع اتصال دو انتهای دستک برای بکارگیری مهاربند گوشه ساخته شده از فولاد کم مقاومت با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.