ارائه یک مدل انتخاب سیستم برنامه ریزی سازمانی (ERP) بر اساس اطلاعات فازی شهودی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه و تعالی کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICBDE01_468
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 870
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا امیری راد

کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

سیدمجتبی کاوسی داودی

کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

سهیل سعدی نژاد

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

اسماعیل نجفی

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

چکیده

سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی به عنوان یک سیستم اطلاعاتی مدیریتی ، تمام نیازهای سیستمی سازمان را در قالب یک سیستم یکپارچه برطرف می نماید و چون پیاده سازی آن مستلزم هزینه و زمان زیادی می باشد، فلذا انتخاب صحیح آن امری ضروری برای سازمان هاست. این تحقیق، به ارائه یک مدل بر مبنای تکنیکهای تصمیم گیری چند معیاره و منطق فازی شهودی پرداخته است. منطق فازی شهودی ابزار مناسبی برای مواجهه با شرایط مبهم مسائل است که در آن فضای عضویت، فقط به دو حالت عضویت و عدم عضویت تقسیم نمی گردد و علاوه بر آنها فضایی وجود دارد که اطلاعی از آن در دست نیست. اطلاعات ماتریس تصمیم و ماتریس ارزیابی معیارها، از طریق دو پرسشنامه که بین خبرگان تصمیم گیرنده توزیع شد، به صورت اعداد مثلثی فازی شهودی گردآوری شد. سپس روش ویکور بر اساس این منطق مدلسازی گردید. روش ویکور به عنوان یکی از تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره بر رتبه بندی و انتخاب از یک مجموعه از گزینه ها با حضور معیارهای متناقض تمرکز می نماید.معیارهای این مقاله، از طریق مرور ادبیات تحقیق بدست آمد. سپس 4 گزینه از پر طرفدارترین سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی در دنیا برای ارزیابی انتخاب گردیدند و ایده پیشنهادی بر روی آنها پیاده سازی شد. در پایان پس از تجزیه و تحلیل داده ها به این نتیجه رسیدیم که روش پیشنهادی، ایده ای مناسب جهت چنین تصمیمات سنگینی که نیازمند دقت فراوان مدیران می باشد، خواهد بود

کلیدواژه ها

سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی، مجموعه های فازی شهودی، تصمیم گیری چند معیاره، ارزیابی و انتخاب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.