بهره گیری از شبکه های اجتماعی در پشتیبانی تصمیم

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه و تعالی کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICBDE01_360
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 778
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدمهدی استدلال

دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات، دانشکده آموزش های الکترونیکی، دانشگاه شیراز

کاظم شاهرودنژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات، دانشکده آموزش های الکترونیکی، دانشگاه شیراز

مریم امینی

دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات، دانشکده آموزش های الکترونیکی، دانشگاه شیراز

چکیده

امروزه شرکت ها، از شبکه ها، ایستگاه ها، ابزارها و خدمات اجتماعی آنلاین در فعالیت های مختلفی با هدف خلق تجربه ای بهتر برای مصرف کننده استفاده می کنند که گمان می رود به وفاداری، نام تجاری بهتر و افزایش فروش منجر می شود. شبکه های اجتماعی به علت فرصت هایی که ایجاد می کنند، در حال کسب محبوبیت روزافزون اند. تا نوامبر 2009، Facebook شناخته شده ترین شبکه اجتماعی دنیا با بیش از 316 میلیون کاربر بوده است. بیش از نیمی از این کاربران، کمتر از 25 سال سن دارند (دانش آموز و دانشجو هستند). موفقیت شبکه هایی مثل Facebook و فرصت های غنی که به واسطه رسانه های اجتماعی ایجاد می شود، منجر به ایجاد نرم افزارهای کاربردی تحت وب برای شبکه های اجتماعی و گشوده شدن افق های جدیدی می گردد. بنا بر این کشف الگوهای کاربری سایت های رسانه های اجتماعی، می تواند در تصمیم گیری در باره طراحی و پیاده سازی نرم افزارهای کاربردی و ابزارهای آموزشی، کارآمد باشد. همچنین با محبوبیت روزافزون شبکه های اجتماعی آنلاین، کاربران آنها در تصمیم گیری های خود، بر اساس نظرات جمع آوری شده از دوستان خود در شبکه عمل می کنند. بررسی سیستم پشتیبانی تصمیم گیری به طور گسترده در شبکه های اجتماعی نشان می دهد که چگونه این سیستم به مصرف کنندگان در تصمیم گیری هنگام خرید کمک می کند.

کلیدواژه ها

شبکه های اجتماعی، تصمیم گیری، رفتار مصرف کننده، Facebook

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.