ارزیابی آمادگی سازمانی جهت پیاده سازی سیستم ERP بر مبنای مدل BEST

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه و تعالی کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICBDE01_257
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1344
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صادق نصیری

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی( گرایش تولید و عملیات ) از موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی مهرالبرز تهران

چکیده

در محیط پیچیده و پویایی که امروزه سازمان ها در آن به رقابت می پردازند استفاده از تکنولوژی های به روز و پیشرفت های عظیم در حوزه سیستم های اطلاعاتی یک نیاز و ضرورت محسوب می شود . سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان یکی ازاین ابزارهاست که به سازمان ها در کسب مزیت رقابتی کمک می کند . این سیستم ها بسیار گران قیمت، پیچیده و دارای زمان پیاده سازی طولانی هستند . بنابراین انجام مطالعات ارزیابی آمادگی قبل از استقرار سیستم برای شناسایی نقاط ضعف سازمان ها و همچنین موفقیت در پیاده سازی کامل ضروری است . در این مقاله یک مدل برای ارزیابی آمادگی سازمان استقرار سیستم برنامه ریزی منابع سازمان اراده شده است . مدل Best در این مقاله استفاده شده که به شناسایی 3 بعد (سیستم های اطلاعاتی- فرآیندهای مدیریت پروژه – فرآیندهای کسب و کار) و 6 جنبه( استراتژی ها و اهداف- مدیریت- ساختار- فرآیندها – دانش ها و مهارت ها- پویایی اجتماعی) می پردازد . در این مقاله که از نتایج تحقیقات کاربردی است با استفاده از پرسشنامه از مدیران در شهرداریهای مناطق 1و2و3 یزد اطلاعات مرتبط جمع آوری شده و به تجزیه و تحلیل و تحلیل عاملی داده ها توسط نرم افزار SPSS پرداخته شده است . روش نمونه برداری تصادفی بوده و همچنین روایی و پایایی داده ها نیز سنجیده شده است . با توجه به نتایج بدست امده در سازمان های دولتی مثل شهرداری عمده مشکلات از سوی نیروی انسانی و کارکنان این سازمان هاست. البته مسائل مربوط به فرهنگ سازمانی و پویایی اجتماعی و فنی هم به ترتیب اثر گذار خواهندبود.

کلیدواژه ها

برنامه ریزی منابع سازمان، ارزیابی آمادگی سازمانی، مدل Best ،عوامل کلیدی شکست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.