مطالعه و بررسی موانع درونی صادرات شرکت های کوچک و متوسط استان کرمانشاه

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه و تعالی کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICBDE01_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 929
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر یوسفی

دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد واحد تهران جنوب - دانشگاه آزاد اسلامی

محمد شیرزادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

محمد اکبری

کارشناس حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

مهدی محمدی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

چکیده

صادرات یکی از جذاب‏ترین روش‏های ورود به بازار خارجی برای شرکت‏های کوچک و متوسط است، اما در کشور ما در حال حاضر این شرکت‏ها به دلایل بسیار زیادی با موانع جدی برای ورود به بازارهای جهانی و صادرات محصولات و خدمات خود مواجه هستند و این موانع و مشکلات در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور از جمله استان کرمانشاه به طور قابل توجهی ملموس‏تر است. در این تحقیق هدف مطالعه شناخت موانع درونی بر کاهش توسعه صادرات شرکت‏های کوچک و متوسط استان کرمانشاه می‏باشد.عوامل درونی شامل عامل شرکت، عامل محصول و عامل بازاریابی می‏باشد.روش تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی است.جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه شرکت‏های کوچک و متوسط استان کرمانشاه می‏باشد و نمونه‏گیری به صورت تصادفی انجام گرفته است.196 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شده‏اند.جهت جمع‏آوری داده‏ها از پرسشنامه استفاده گردید.ضریب آلفای کرونباخ برای کل پرسشنامه 926/0 به دست آمده است.داده‏های تحقیق با کمک نرم‏افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. روش تجزیه و تحلیل داده‏های این پژوهش در دو سطح توصیفی و استنباطی صورت گرفته است.در سطح توصیفی از فراوانی، درصد، میانگین و انحراف معیار و سایر آماره‏ها استفاده شده است و در بخش استنباطی با توجه به نحوه سنجش سئوالات و نیز حجم نمونه به کار گرفته شده در این تحقیق به منظور بررسی فرضیات پژوهش از آزمون t - تک نمونه‏ای استفاده شده است که نتایج تحقیق حاکی از آن است که همه فرضیه‏های تحقیق مورد تأیید قرار گرفتند.بنابراین موانع درونی بر کاهش توسعه صادرات در شرکت‏های کوچک و متوسط تأثیر مثبت دارد .

کلیدواژه ها

صادرات، موانع صادرات، موانع درونی ،شرکت های کوچک و متوسط،کرمانشاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.