سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: NCECN01_022
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 475
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه یک الگوریتم مسیریابی بهینه برای شبکه میان ارتباطیBenes
چکیده مقاله:
شبکه های ارتباطی چند لایه در سیستم های چند پردازنده ای برای برقراری ارتباط میان ماژولهای مختلف سیستم استفاده می شوند .شبکه های Rearrangable مانند شبکه بنس که از نوع شبکه های میان ارتباطی چند لایه می باشند دارای کاربرد گسترده ای در سیستم های چند پردازنده ای با حافظه مشترک ،شبکه های ارتباطی تلفن ،سیستم های TDMA برای ارتباط ماهواره ای و کاربردهای جدیدتری در زمینه های SOC وNOC ، مسیریابهای اینترنت و شبکه های روی تراشه هستند. در این مقاله یک روش ساده و سیستماتیکی جهت مسیریابی در شبکه Benes ارائه شده است که الگوریتم مسیریابی ارائه شده بر اساس تجزیه ماتریس می باشد که برای جایگشتهای کامل کار می کند. عملکرد صحیح آن را با پیاده سازی و مشاهده نتایج برای شبکه با اندازه 8و جایگشت تصادفی نشان داده شده است. پیاده سازی آن در محیط Visual Studio c++ و در نهایت نقاط قوت و ضعف آن الگوریتم بیان می شود.
کلیدواژه ها:
شبكه Benes،مسيريابي،شبكه هاي ميان ارتباطي ،جايگشت،تجزيه ماتريس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/330277/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نعیمیان، زهرا و کریمی، عباس،1393،ارائه یک الگوریتم مسیریابی بهینه برای شبکه میان ارتباطیBenes،اولین همایش ملی مهندسی برق و کامپیوتر در شمال کشور،بندرانزلی،،،https://civilica.com/doc/330277
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، نعیمیان، زهرا؛ عباس کریمی)
برای بار دوم به بعد: (1393، نعیمیان؛ کریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه یک روش ترکیبی برای بهبود امنیت داده ها در محاسبات ابری
- بررسی امنیت و حفظ حریم خصوصی در اینترنت اشیاء
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.