سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: HBHEAITH01_110
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 491
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حفظ سلامت مثانه از دیدگاه طب سنتی ایران
چکیده مقاله:
مثانه عضوی است که کار ذخیره و تخلیه ادرار را به عهده د ارد. ادرار ماده دفعی محسوب شده و باید از بدن به نحو مطلوب دفع شود. هر گونه اخلال در روند ذخیره سازی و تخلیه این ماده مضر توسط مثانه، می تواند علاوه بر ایجاد علایم آزارهنده ادراری، سلامت عمومی بدن را نیز تحت تأثیر قرار دهد. سلامت مثانه به ویژه از لحاظ مزاج و قوای طبیعی درونیش برای عملکرد خالی از نقص آن لازم است. در دنیا مطالعات زیادی بر روی حفظ سلامت مثانه و پیشگیری از ابتلا به امراض در آن نشده است. با توجه به رویکرد پیشگیری کننده طب سنتی ایران نسبت به بیماری ها بر آن شدیم تا نگاه حکما را به این عضو و امراض آن را مورد بازبینی قرار دهیم. تشریح مثانه، عملکرد آن، مجاورات و رابطه متقابل این عضو یا اعضای دیگر، سلامت و مرض مثانه از منظر متون کهن طبی در ا ین مقاله آورده شده است. مزاج و قوای مثانه دو موضوعی است که در این مقاله به عنوان فاکتورهای اصلی دخیل در عملکرد م ثانه به آن پرداخته شده است. مزاج و قوای مثانه دو م وضوعی است که در این مقاله به عنوان فاکتورهای اصلی دخیل در عملکرد مثانه به آن پرداخته شده است. هر گونه تغییر مرضی در این دو، سلامت مثانه و فعل آنر ا متأثر می کند و آنچه بیش از هر چیز این دو را متضرر می سازد، حضور دو کیفیت سردی و رطوبت در مثانه ناشی از علل بیماریزای درون بدنی و بیرون بدنی است. شناخت این علل، می تواند راه گشایی برای دستیابی به تدبیرهای ساده و در عین حال کارامد جهت حفظ سلامت مثانه و پیشگری از ابتلا به امراض در آن باشد.
کلیدواژه ها:
مثانه، مزاج، قوا، پیشگیری، ادرار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/329915/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوجوان، فاطمه و کمالی نژاد، محمد و مکبری نژاد، روشنک و قنبری، زینت،1393،حفظ سلامت مثانه از دیدگاه طب سنتی ایران،اولین همایش ملی گیاهان دارویی،طب سنتی و کشاورزی ارگانیک،همدان،،،https://civilica.com/doc/329915
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، نوجوان، فاطمه؛ محمد کمالی نژاد و روشنک مکبری نژاد و زینت قنبری)
برای بار دوم به بعد: (1393، نوجوان؛ کمالی نژاد و مکبری نژاد و قنبری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تأکید بر جوامع روستایی
- مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
- بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
- مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
- مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.