امکان استفاده از فناوری های نوین بی سیم ارتباطی در قطارهای مسافری

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: شانزدهمین همایش بین المللی حمل و نقل ریلی
  • کد COI اختصاصی: RTC16_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 753
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر حسن جعفری

کارشناس سیستمهای زیربنایی و پژوهشی الکترونیک و مخابرات مدیریت مهندسی و پژوهش شرکت رجاء

چکیده

با توجه به توسعه تکنولوژی ارتباطات و نیاز روزافزون انسانها به این امر، دسترسی به انواع روشهای ارتباطی خصوصا شبکه های ارتباطات بی سیم و امکان دسترسی به خدمات شبکه جهانی اینترنت همانند سایر سیستمهای ارتباط جمعی ضروری مینماید. خصوصاً اینکه راه اندازی چنین سیستمهایی مستلزم هزینه نامعقولی نخواهد بود. از لحاظ روانی دانستن این نکته که در مسیرهای طولانی می توان از خدمات چندرسانه ای داخل قطار استفاده کرد نیزباعث ارامش خاطرورضایتمندی بیشترمسافران و مسئولین نیز خواهدشد. دانستن این مویوع که یک شبکه ارتباطی بی سیم با فناوری های جدید امروزی چه قابلیتها وتوانایی هایی میتواند ارائه نمایدبسیار حائز اهمیت میباشد. امکان مانیتورینگ بخشهای مختلف تعریف شده و تجهیزات حیاتی یک وسیله نقلیه ریلی انهم از راه دور و بدون نیاز به شرایط سخت کابل کشی، ارسال و دریافت اطلاثات با حجم مورد نیاز، امکان نظارت و کنترل قسمتهای مختلف واگن و قطار مسافری، قابلیت نصب دوربین و مشاهده تصاویر و حتی ویدئو با کیفیت قابل قبول از مسیر ریلی و کابینراننده و دیگر قسمتهای قطار، ایجاد شبکه داخلی و ایترانت در داخل قطار و بین واگنها و همچنین یک ارتباط سریع و مطمئن بین قطار و مرکز کنترل در ایستگاهها، وجود یک شبکه اینترنتی با پهنای باند و سرعت مناساب و بسیاری امکانات دیگر ازقابلیتهای اساسی یک شبکه بی سیم ارتباطی با تکنولوژی درحال توسعه و پیشرفت امروزی است. از طرف دیگر امکان وجودبستر مناسبی برای ریایتمندی بیشتر مسافرین قطار با توجه به طولانی بودن اغلب مسیرهای ریلی کشور و ایجاد شرایط و فضایی مناسب جهت گذراندن اوقات مسافران به صورتهای مختلف که از هدر رفتن و تلف شدن زمان مسافر و تبدیل ان بهلحظات و اوقات مثبت و به یادماندنی که هم باثآ ایجاد روحیه در مساافران گردد و هم به شکل مناسبی با توجه به سلایق مختلف، ایجاد محیطی گرم و اموزشی نیز نماید

کلیدواژه ها

شبکه های بی سیم مخابراتی، ارتباطات، اینترنت، مانیتورینگ، پهنای باند بالا، فن اوری های نوین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.