تست میدانی کوپلرهای متروی تهران منطبق بر استاندارد En15566

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: شانزدهمین همایش بین المللی حمل و نقل ریلی
  • کد COI اختصاصی: RTC16_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 869
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهرام مجیدیان

مسئول مهندسی قطارهای DC

مسعود بیگی حبیب آبادی

رییس مهندسی قطارهایDC

شریف رامین

مدیر مهندسی تعمیرات نقلیه ریلی

چکیده

کوپلر از اجزا اصلی اتصال واگن ها به یکدیگر بوده و علاوه بر میرا نمودن ضربات ناشی از تراکشن و ترمز ، نقش به سزایی در اتصال الکتریکی بین دو واگن و ارتباط لوله های هوای فشرده ایفا میکند.در قطارهای DC متروی تهران از کوپلرهای نیمه اتوماتیک که باسیلندر هوا آزادسازی آنها انجام میگردد استفاده میشود. استانداردهای uic ,en موجود، بیشتر به مباحث آزمایشگاهی تست کوپلرهاپرداخته و هیچ گونه اشاره ای به روش های تست میدانی آنها ننموده است.با توجه به حساسیت ناوگان مسافری متروی تهران و حجمبالای مسافر جابجا شده در محیط بسته تونل ها باید تمهیداتی اندیشید تا از بروز هرگونه گسیختگی واگن جلوگیری به عمل آید. ازانجاییکه متروی تهران اقدام به ساخت کوپلرهای مورد نظر از طریق سازندگان بومی نمود. مجموعه مهندسی برآن شد تا با بهره گیری از موارد مندرج در استاندارد اقدام به انجام تست میدانی کوپلرهای مورد نظر بنماید. مقاله پیش رو خلاصه ای از شرح فعالیت های انجام شده در راستای تست میدانی کوپلرهای مورد نطر است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.