ساخت وکتور بیانی پروتئین نوترکیب در مخمر هانسنولا پلی مورفا و بیان(GCSF)

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,085

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CIGS13_0367

تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1393

چکیده مقاله:

تولید پروتئین های نوترکیب یک بازار میلیارد دلاری دارا می باشد. در میان سیستم های بیانی مختلف، سلولهای مخمری به عنوان تک سلولی های تولید کننده با ویژگی دستکاری های ژنتیکی ساده و داشتن مسیرهای ترشحی اختصاصی که در تولید پروتئین کامل و فعال وانتقال آن به خارج از سلول مؤثر می باشند، یکی از بهترین انواع سیستم های شناخته شده می باشند. در حال حاضر تکنولوژی هانسونلا به دلیل میزان بیان بالا مورد توجه جهانی قرار گرفته است.هدف از این مطالعه ، طراحی وکتور بیانی جهت بیان پروتئین های نوترکیب در هانسونلا پلی مورفا و بیان فاکتور رشد گرانولوسیتیGCSF به عنوان پروتئین کاندید در این سیستم می باشدکاست ژنی مربوط به بیان در هانسونلا پلی مورفا طراحی و سنتز شده و درE. coliکلون گردیدcDNA.کد کننده ژن فاکتور محرک رشد کلونی گرانولوسیتی در وکتور طراحی شده کلون گردید.هضم های آنزیمی به منظور تأیید قطعات کلون شده در وکتور بیانی طراحی شده بکار رفت.ماهیت توالیهای کلون شده در وکتور بیانی از طریق هضم های آنزیمی با استفاده از سایتهای طراحی شده در توالی سنتز شده و مشاهده قطعات مورد نظر در ژل آگارز ارزیابی شد گام بعدی مطالعه انتقال وکتور نوترکیب به سویه هانسونلا پلی مورفا به عنوان میزبان با روش الکتروپوریشن والقاء بیان پروتئین با متانول می باشد.

نویسندگان

آرمین سمیع

مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی، انستیتو پاستور ایران، تهران، ایران دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، دامغان، ایران

طناز صمدی

مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی، انستیتو پاستور ایران، تهران، ایران

یگانه طالب خان

مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی، انستیتو پاستور ایران، تهران، ایران