طراحی سیستم سرمایش یک خانه خورشیدی متناسب با اقلیم کویری شهر یزد با الهام از معماری سنتی
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی ساختمان سبز
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,373
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GBC01_066
تاریخ نمایه سازی: 18 دی 1393
چکیده مقاله:
دورنمایی از اتمام ذخایر فسیلی جهان در طی چند دهه آینده وهمچنین موضوع جهانی شدن و به دنبال آن افزایش رقابت بین کشورهای جهان باعث شده است تا بهینه سازی مصرف انرژی، بعنوان یک سیاست استراتژیک از سوی اقتصادانان و دولتمردانکشور های جهان مطرح گردد و با اختصاص بودجه هایی که صرف تحقیقات و پژوهش در زمینه جایگزین کردن سوخت های فسیلی و انرژی های نو می شود، هر ساله روش های جدیدی برای بهینهسازی انرژی در جهان مطرح می شود. در سالهای اخیر، بحث استفاده از انرژی های نو جهت گرمایش و سرمایش ساختمان، نظر مهندسین و معماران را به خود معطوف ساخته است.با توجه به اینموضوع که بخش وسیعی از کشور در ناحیه آب و هوایی گرم قرار دارد،اجرای روش های مناسبی جهت کاهش هزینه های سرمایش ساختمان قابل تأمل است. با توجه به اقلیم بیابانی شهر یزد و داشتن تابستانهای طولانی و گرم و خشک، بکارگیری اصول بهینه سازیانرژی در ساختمان ضروری است.مقاله حاضر، به طراحی یک ساختمان با سیستم سرمایشی طبیعی (باد وخورشید)در شهر کویری یزد می پردازد و در پایان، با یک ساختمان معمولی فاقد اصول بهینه سازی مصرف انرژی مقایسه می شود
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نفیسه مصون
دانشجوی کارشناس ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد
سیدمجید هاشمی
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک، نیروگاه خورشیدی یزد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :