اثرات جیره حاوی الیگوساکارید گلوکان- مانان بر راندمان رشد فیل ماهیان جوان پرورشی (Huso huso)
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 488
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCPDA01_2307
تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393
چکیده مقاله:
استفاده از پربیوتیک ها به عنوان مواد غذایی غیر قابل هضم به واسطه تاثیر مفیدشان بر سلامتی و همچنینتحریک کننده سیستم ایمنی غیر اختصاصی میزبان، ایده جدیدی در آبزی پروری می باشد. لذا طی پژوهشحاضر، تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک الیگوساکارید گلوکان- مانان بر شاخص های رشد، در فیل ماهیان جوانپرورشی به مدت 42 روز در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید مرجانی شهرستان آق قلا انجام گرفت. این آزمایش با استفاده از طرح کاملاٌ تصادفی شامل سطوح صفر (شاهد)، 1/5، 3 و 4/5 گرم الیگوساکارید گلوکان- مانان به ازای هر کیلوگرم جیره در قالب 4 تیمار با 3 تکرار به ازای هر تیمار طراحی شد. در این آزمایش از 12 عدد مخزن استفاده شد. تعداد 180 قطعه بچه ماهی با وزن متوسط 0/12±48 گرم انتخاب و به طور کاملاً تصادفی با تراکم 15 عدد در هر مخزن توزیع شد. نتایج تیمارهای مختلف نشان دادند که نرخ رشد ویژه و درصد افزایش وزن بدن در گروه تیماری با جیره حاوی 1/5 گرم الیگوساکارید گلوکان– مانان نسبت به شاهد دارای تفاوت معنی دار بود (P<0/05). نتایج بدست آمده نشان داد افزودن 1/5 گرم الیگوساکارید گلوکان– مانان در هرکیلوگرم جیره غذایی فیل ماهیان جوان پرورشی میتواند در بهبود عملکرد رشد موثر واقع شود و به عنوان یک مکمل غذایی مناسب برای جیره فیل ماهیان جوان پرورشی مد نظر قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدیه فدایی راینی
دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل
احمد قرآنی
استادیار گروه شیلات،دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :