انتقال داده در خطوط ولتاژ بالای HVDCو HVAC با روش انتقال زمانی
محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1382
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,750
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC18_043
تاریخ نمایه سازی: 28 اردیبهشت 1386
چکیده مقاله:
تمایل روز افزون به استفاده از سرویسهای مخابراتی مانند مخابرات شخصی، اتوماسیون خانگی، اینترنت و سایر نیازها ایجاد کانالهای مخابراتی جدیدی را لازم دارد . یکی از کانالهای مخابراتی که در تمام نقاط قابل دسترسی می باشد، خط قدرت می باشد . اما بدلیل عوامل محدود کننده ای مانند نویز، تضعیف و امپدانسهای زمانی و کرونای موجود در این خط،راهکارهایی جهت تضمین امنیت داده ها را ضروری می سازد . بدین منظور روشهای تشخیص و تصحیح خطا جهت امنیت داده های ارسالی در خط استفاده می شود . البته جهت انتقال اطلاعات حفاظتی و کنترلی شبکه برق نیز بدلیل در دسترس بودن خط قدرت در تمام نقاط از حامل روی خط قدرت استفاده می شود . بدلیل شیفت فازی ناشی از استابها، و تغییرات غیر خطی دامنه ناشی از تضعیف، نویز و اعوجاج، از مدولاسیونهای فازی با پوش ثابت جهت ارسال داده استفاده می شود . مدولاسیون FSK بدلیل عملکرد مناسب، سادگی اجرا و هزینه مناسب پیاده سازی مورد استفاده قرار می گیرد .
بدلیل طبیعت ضربه ای این کانال می توان با استفاده از کدهای ترکیبی و لایه گذاری همراه با افزایش EB/N0 داده مخابراتی را ارسال کرد، اما با توجه به مشخص بودن توزیع این نویز، می توان با ارسال داده در 80 درصد اوقات ( فاصله زمانیی که نویز ضربه ای وجود ندارد ) با استفاده از کدینگ مناسب در سیگنال به نویز قابل قبول با احتمال خطای کمتر از 10 -5 ، داده مخابراتی را ارسال کرد ( انتقال زمانی ). هزینه اجرای این روش پیچیدگی بیشتر، تخمین برست و از دست رفتن حداقل 20 درصد پهنای باند می باشد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
وحید طباطباوکیلی
دانشیار دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت
داریوش عباسی مقدم
کارشناس ارشدمخابرات صنایع مخابرات ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :