مدلسازی و تحلیل ترمودینامیکی تولیدگاز از زیست توده، در دستگاه تولید گاز تغذیه از پایین با در نظر گرفتنمحتوای قیر در محصولات
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 526
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CEE07_340
تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393
چکیده مقاله:
در این مقاله با استفاده از مدل تعادل ترمودینامیکی و با در نظر گرفتن قیر به عنوان یکی از فرآورده های فرآیند تولید گاز، میزان درصد گازهای خروجی مورد پیش بینی قرار گرفته است. همچنین تاثیر تغییر اکسیژن موجود در هوای ورودی بر درصد سینگاز تولیدی مورد مطالعه قرار گرفته است، نتایج نشان می دهد که با افزایش درصد اکسیژن در هوای ورودی، گازهای مونوکسید کربن(CO) و هیدروژن(H2) با افزایش و متان(CH4) و دی اکسید کربن(CO2) با کاهش همراه خواهند شد. با بررسی تغییرات رطوبت زیست توده(MC)و نسبت هوای ورودی(m) بر میزان تولید گازهای مونوکسید کربن و هیدروژن برای سه حالت مختلف اکسیژن دیده می شود که با افزایش مقدار اکسیژن در هوای ورودی، شیب تغییرات تولید این گازها کاهش پیدا می کند. در این تحقیق علاوه بر موارد ذکر شده، ارزش حرارتی سینگاز تولید شده نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که افزایش میزان اکسیژن موجود در هوای ورودی ارزش حرارتی سینگاز را بالا برده و میزان کاهش ارزش حرارتی نسبت به تغییر رطوبت زیست توده، کمتر و میزان افزایش آن، در اثر زیاد شدن نسبت هوای ورودی، بیشتر از هوای استاندارد می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :