تحلیل ساختاری - کانه زایی گسل دره زار

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 852

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NGMES01_033

تاریخ نمایه سازی: 4 آذر 1393

چکیده مقاله:

گسل ها با ایجاد شرایط مناسب می تواند الگوی تشکیل رخدادهای مس را کنترل کنند. در این مقاله گسل دره زار از این دیدگاه مورد بررسی قرار می گیرد. بدین منظور با استفاده از تکنیک های سنجش از دور ، خطواره های ساختاری واقع در منطقه استخراج و سپس توسط مشاهدات صحرایی کنترل و ترسیم گردیدند. گسل دره زار دارای روند شمالی - جنوبی بوده وموقعیت آن در منطقه به نحوی است که با عبور از میان کانسار مس دره زار ، آن کانسار را به دو بخش غربی و شرقی تقسیم کرده است . به منظور تحلیل ساختاری - کانه زایی این گسل ، بلوک معدنی دره زار و شکل توده کانی سازی شده در کانسار دره زار تهیه و گسل مذکور بر روی آن پیاده سازی شد . نتایج بررسی ها نشان می دهد که این گسل دارای مکانیزم راستالغز راستگرد همراه با مولفه راندگی در بخش غربی کانسار است که باعث بالاراندگی این قسمت و متعاقب آن رخداد پدیده فرسایش ، شستشوی توده کانی سازی شده و تشکیل زون کانی سازی غنی شده سوپرژن در بخش غربی کانسار شده است.

نویسندگان

مجید مقامی

بخش زمین شناسی ، دانشگاه شهید باهنر کرمان

رضا درخشانی

بخش زمین شناسی ، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :