جایگاه مدیریت زنجیره تامین در مدیریت بحران و مقابله با سوانح طبیعی
محل انتشار: دومین همایش مقابله با سوانح طبیعی
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,245
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GEODM02_048
تاریخ نمایه سازی: 13 اردیبهشت 1386
چکیده مقاله:
حادثه خیر بودن سرزمین های پهناور ایران و همراه بودن حوادث غیر مترقبه با بحران هایی که دامنه آن به سراسر کشور گسترش می یابد، نشانگر جایگاه ویژه مدیریت زنجیره تامین درمقابله با سوانح طبیعی می باشد.
از طرفی نتایج تجربیات گذشته سازمان های مرتبط با مدیریت بحران در بکارگیری سیستم های یکپارچه درون سازمانی و استفاده از تکنولوژی اطلاعات ، مدیران آن ها را بر داشت که جهت دستیابی به رقابت مبتنی بر زمان و کسب مزیت رقابتی، تمرکز خود را بر یکپارچه سازی برون سازمانی نیز معطوف دارند. نکته قابل توجه انست که جهت رسیدن به اهداف بالا، تمامی تامین کنندگان بالا دستی در این راستا دخیلند و تامین کننده نهائی به تنهائی از عهده این کار بر نمی آید.
مدیریت زنجیره تامین یا همان هدایت تمام اعضای زنجیره تامین بصورت یکپارچه و هماهنگ مبحثی نو می باشد. SCM در تمامی کسب و کارهایی که در آن "تامین کننده" معنا دارد صدق می کند.
در این مقاله ابتدا نگاهی به جایگاه ویژه مدیریت زنجیره تامین در مدیریت بحران و سپس مفاهیم اولیه مدیریت زنجیره تامین شده و دلایل نیاز به آن، اجزا سازنده این زنجیره و فرایندهای کلیدی مربوط به آن مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین مدل اسکور و سطوح موجود در آن بررسی شده و انواع نرم افزارهای موجود برای مدیریت زنجیره تامین بررسی گردیده است. در نهایت کاربرد مدیریت زنجیره تامین در مدیریت بحران و نحوه توجه به آن در برنامه ریزی آمایش سرزمین مورد بحث قرارگرفته است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا فرزادبهتاش
دبیر کمیته مطالعات راهبردی مدیریت بحران شهر تهران
موسی کمانرودی
معاون پژوهشی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :