سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 263_1948461443
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,947
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر شیرابه و آهک روی نفوذپذیری خاک رس موجود در محل دفن زباله های شهر تهران (خاکچال کهریزک)
چکیده مقاله:
دفن مناسب زبالههای شهری امروزه یکی از نیازهای اساسی جوامع بشری است. پوشش رسی مهمترین بخش از یک محل دفن (Landfill) برای جلوگیری از نشت شیرابه داخل آن به محیط خارج است. در این مطالعه به بررسی رس موجود در محل دفن کهریزک به منظور استفاده در پوشش رسی پرداخته شده است. در بررسیهای صورتگرفته تفاوت اندکی بین درصد رطوبت بهینه برای تراکم حداکثر و نفوذپذیری حداقل مشاهده شده است. ازطرفی رس مذکور از نفوذپذیری بسیار پایینی برخوردار بوده، اما به دلیل دارا بودن مقداری آهک زنده در مواد تشکیلدهنده خود، پتانسیل تورمزایی بالایی بخصوص در مجاورت شیرابه داشته و ممکن است نفوذپذیری آن افزایش یابد. نتایج نشان میدهد افزودن آهک شکفته روشی مؤثر برای کنترل تورم و کاهش نفوذپذیری این خاک است. افزودن آهک شکفته دامنه خمیری این خاک را کاهش داده ولی تأثیری روی درصد رطوبت بهینه نداشته است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 263_1948461443 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/312/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسمعیلی، فرشید و فخاریان، کاظم،1383،بررسی اثر شیرابه و آهک روی نفوذپذیری خاک رس موجود در محل دفن زباله های شهر تهران (خاکچال کهریزک)،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/312
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، اسمعیلی، فرشید؛ کاظم فخاریان)
برای بار دوم به بعد: (1383، اسمعیلی؛ فخاریان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- عبدی، مرتضی، "بررسی خواص مکانیکی مواد زائد جامد و تحلیل ...
- Waste Disposal Facility Criteria? , 1993 Solid؛، [1] EPA, ...
- Ourth, A. S. and Verbrugge, J. C. _، First Results ...
- Bjerrum, L. and Huder, J. _، Measurement of the permeability ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- ارزیابی تاثیر میزان یون کلسیم بر مقاومت مکانیکی خاک تثبیت شده با محلول اشباع آهک(1393)
- بررسی ترکیب شیمیایی شیرابه زباله شهر قم و اثر آن بر خاک محل دفن(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه ششم ابتدایی بر اساس روش ویلیام رومی
- اینترنت اشیا IOT و کاربرد های آن
- حل معادله فنر دافینگ نرمال شده با استفاده از تئوری اغتشاش
- تشریح پارامترها و نحوه بدست آوردن داده های ورودی در نرم افزار اجزا محدود آباکوس برای مدلسازی انواع سازه های بتن مسلح
- تولید گلخانهای زعفران و امکان برداشت بیش از یکبار در سال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.