بررسی اثر متغیر های مختلف بر ضریب هدایت نانو لوله های کربنی
محل انتشار: هفتمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,888
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SCCE07_115
تاریخ نمایه سازی: 8 اردیبهشت 1386
چکیده مقاله:
یک استفاده مهم از نانو لوله های کربنی در دستگاه های در مقیاس نانو می باشد . از این رو علاوه برکارایی و مقاومت مکانیکی، مقاومت گرمایی هم نقش مهمی در کاربرد نانو لوله ها دارد. اندازه گیری ضریب هدایت گرمایی نانو لوله های کربنی به علت وجود مقداری ناخالصی در هنگام سنتز آنها با یک سری مشکل وخطا همراه است . به همین علت اندازه گیری دقیق ضریب هدایت گرمایی نانو لوله های منفرد به سختی انجام می گیرد. از این رو، شبیه سازی های عددی ( مثل تکنیک هایی که بر شبیه سازی دینامیک مولکولی ( MD) استوار است ) نقش مهمی را در این زمینه ایفا می کنند . ما در این مقاله اثر متغیر هایی همچون ساختار، طول، خصلت کایرالى و وجود فضا های خالی بر ضریب هدایت گرمایی را مورد بررسی قرار داده ایم. ما دریافتیم که نانو لوله های کربنی در مقایسه باکریستال الماس و صفحه های گرافیتی دارای ضریب هدایت گرمایی بسیار بالاتری هستند .
کلیدواژه ها:
نانو لوله های تک جداره - مدل سازی خواص گرمایی نانو لوله ها - محاسبه ضریب هدایت گرمایی SWCNTs - شبیه سازی MD - ضریب هدایت گرمایی SWCNTs
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :