بررسی تأثیر استقرار سازمان مجازی بر بهبود عملکرد سازمانهای دولتی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: ICMNG01_506
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 843
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسحاق رحیمی

کارشناس ارشد رشته مدیریت دولتی- استاد مدعو دانشگاه آزاد اسلامی پیرانشهر

فاروق کرمانجی

کارشناس ارشد رشته مدیریت دولتی- استاد مدعو دانشگاه پیام نور پیرانشهر

سلیمان ایران زاده

رییس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تبریز- عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

چکیده

هدف تحقیق حاضر بررسی تأثیر ایجاد سازمانمجازی بر بهبود عملکرد سازمانهای دولتی با مطالعه موردی در سازمان صنعت معدن وتجارت استان آذربایجان غربیمی باشد. تحقیق حاضر از لحاظ هدف از نوع کاربردی و از لحاظ ماهیت و روش، از نوع توصیفی- پیمایشی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کارکنان فوق دیپلم وبالاتر در سازمان صنعت معدن وتجارت استان آذربایجان غربی می باشد. در تحقیق حاضر از روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده با استفاده از تخصیص متناسب استفادهشده و حجم نمونه بر اساس جدول مورگان برآورد شده است. ابزار سنجش متغیرها تحقیق، شامل دو پرسشنامه استاندارد می باشد که قبلا روایی و پایایی آنها مورد مطالعهو تأیید قرار گرفته است. برای تجزیه و تحلیل، تلخیص و طبقه بندی اطلاعات جمع آوری شده، از روش های آماری توصیفی، جهت تحلیل استنباطی داده های جمع آوری شدهبا استفاده از آزمون کولموگروف- اسمیرونف، نرمال بودن توزیع داده ها مورد تأیید واقع شده، و از آزمون های آماری پارامتریک تحلیل رگرسیون خطی ساده استفاده شده است. تحلیل همه داده های توصیفی و استنباطی بر اساس نرم افزار کامپیوتری SPSS انجام شده است، با توجه به تحلیل داده ها و یافته های تحقیق، همه فرضیه های تحقیق مورد تأیید قرار گرفت. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از طریق پرسشنامه در سطح معنی داری 0/05 و 0/01 درصد، فرض P=0 یعنی عدم همبستگی متغیرها رد شد، نتایج بیانگر وجود تأثیر ایجاد سازمان مجازی با ابعاد(دانش مداری، مشتری مداری و اطلاعات محوری) بر بهبود عملکرد سازمانی، در سازمانصنعت معدن وتجارت استان آذربایجان غربی می باشد.

کلیدواژه ها

سازمان مجازی، دانشمداری، مشتریمداری، اطلاعاتمحوری، بهبود عملکرد سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.