عوامل ناکامی کشورهای در حال توسعه در مدیریت نوین

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 760

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICMNG01_477

تاریخ نمایه سازی: 27 آبان 1393

چکیده مقاله:

مطالعه و تعمق در ساختار مدیریتی فعلی کشورهای توسعه یافته، نشان می دهد، مدیریت و نتایج راهبردی آن، مفهوم سنتی و معمول خود را از دست داد هاست. در این کشورها با اتکا به زیرساخت های دانش بنیان، مدیریت نوین و مدرن شکل گرفته است. به عبارتی مدیریت نوین بلند و کوتاه مدت، در کلیه ی زمینه ها، بر اساس اصول و ساختار منظم علمی از قبل تعیین شده، استوار است که مفاهیم، خواسته ها و اهداف علمی متفاوتی را وارد این حوضه نموده است و روند مدیریتی را چه سازمانی و چه غیر سازمانی، تحت تاثیر قرار می دهد و در هر شاخ های از علوم به طور فراگیر مشاهده می گردد. به همین دلیل، نتایج و دستاوردهای مدیریت دانش بنیان کشورهای توسعه یافته، نشان از گسترش چشمگیر مدیریتی، نوین در علوم پایه و علوم انسانی دارد و این امر دقیقا نقطه ی جدایی مدیریت سنتی در کشورهای در حال توسعه از مدیریت نوین در کشورهای پیشرفته است که در شرایط فعلی جهان، مقایسه و تطابق آنها ضرورت دارد. مسیر دانش بنیان مدیریتی، راه کاری راهبردی در ارتقاء سطح کنترل و هدایت علمی و بنیادین علوم در رسیدن به برنامه ها و سیاست های تعریف شده ، پیش رو یمان می گذارد. این روند با تحلیل مدیریت نوین دانش بنیان در کشورهای توسعه یافته، پیش زمینه های مدیریتی جدید را به ما می شناساند. بههمین دلیل سیاست ها و عکس العمل های مدیریتی آنها در رویارویی با مسایل یا بحرا نهای داخل سازمانی و غیر سازمانی، هدایت شده تر از مدیریت سنتی ظاهر می گردد. در حال حاضر اساسی ترین شاخص و شناخت راهبرد صحیح مدیریت نوین و دانش بنیان را می توان در فرایند کنترل بحران و حوادث طبیعی در کشورهای پیشرفته مشاهده نمود که بسیار منسجم و یکپارچه بوده و بر اساس کاربرد فن آوری های نوین، تجهیزات و صنایع روز مدیریت می گردد. از این رو عوامل ناکامی کشورهای در حال توسعه را باید در نبود مدیریت دانش بنیان دانست. به همین دلیل مدیریت نوین به عنوان بخش جدایی ناپذیر پژوهش های علمی و مسایل ملی کشورهای درحال توسعه باید مطرح شود، تا در مدیریت و هدایت بهینه ی حوادث پیش بینی شده و پیش بینی نشده ی سازمانی و غیر سازمانی همچون کشورهای پیشرفته پیشتاز گردند.

نویسندگان

آرزو جهانشیر

دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا

امیرحسین جهانشیر

دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • A. Wallerstein, "The modern world system", New York: Academic press, ...
  • J. Fang, H. Huete-Perez, et al., ،Global coherence of technology: ...
  • A. Jahanshir A.H Jahanshir, "Incorporate new technologies and moderm management ...
  • A. Jahanshir, A.H. Jahanshir, ،A new approach of trans management's ...
  • نمایش کامل مراجع