بهینه سازی سیستم پمپاژ فتوولتائیک با استفاده از دنبال کننده حداکثر توان(MPPT)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,100
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
WINDCONF06_005
تاریخ نمایه سازی: 27 آبان 1393
چکیده مقاله:
در این مقاله، بهینه سازی یک سیستم پمپاژ آب فتوولتائیک و حداکثر توان تحویل داده شده توسط آرایه فتوولتائیک (PV) مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق از دنبال کننده نقطه حداکثر توان (MPPT) آرایه فتوولتائیک برای هر درجه حرارتی (T) و هر میزان تابش انرژی خورشیدی (G) در هر زمانی استفاده می شود. در روش پیشنهادی، شیب های مثبت و منفی توان فتوولتائیک، به صورت یک سیگنال دیجیتالی و با دو سطح یک و صفر معادل می شوند، به طوریکه شیب مثبت با سطح یک و شیب منفی با سطح صفر نشان داده می شود. در نتیجه نقطه بهینه (MPP) منطبق بر لبه بین دو سطح از سیگنال دیجیتالی ایجاد شده می باشد. استفاده از این روش باعث می شود که دقت تعیین نقطه بهینه افزایش یافته و از نوسان حول آن خودداری شود. سیستم پیشنهادی، متشکل از یک آرایه فتوولتائیک مستقل، مبدل بوست (DC/DC) مجهز به الگوریتم ردیابی نقطه حداکثر توان و یک موتور (DC) کوپل شده به یک پمپ گریز از مرکز می باشد. شبیه سازی این مقاله با استفاده از نرم افزار MATLAB/SIMULINK انجام شده است.
کلیدواژه ها:
فتوولتائیک(PV) ، مبدلDC/DC بوست ، دنبال کننده حداکثر توان (MPPT) ، دنبال کننده حداکثر توان بر اساس ولتاژ ثابت (CVMPPT) ، روش P&O ، روش IC
نویسندگان
عزیزالله یزدان طلب
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
مهرداد حیدری ارجلو
استادیار گروه مهندسی برق دانشگاه یاسوج
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :