مخاطرات زیست محیطی لندفیل شهری با روش الکنو، سازمان حفاظت محیط زیست ایران و غربالگری منطقه ای و محلی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهر بوشهر)
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مخاطرات محیطی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 619
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICEHH02_315
تاریخ نمایه سازی: 13 آبان 1393
چکیده مقاله:
با توجه به اهمیت روز افزون مباحث زیست محیطی و معضلات بسیار در رابطه با دفع مواد زائد جامد و آثار سوء ناشی از عدم مدیریت صحیح این مواد، توجه به اینکه دفن زباله در مکانهای نامناسب آثار سوء بسیاری از نظر بهداشتی، زیست محیطی، بوجود می آورد، بررسی مخاطرات زیست محیطی مکان دفن پسماند امری مهم و ضروری به نظر می رسد. در این تحقیق روش غربال منطقه ای و محلی و شاخص الکنو و روش سازمان محیط زیست ایران در ارزشیابی مخاطرات مکان دفن پسماند بوشهر مورد بررسی قرار گرفته و مراحل مختلف آن در مقیاس منطقه ای و محلی تشریح شده است. در این تحقیق محل دفن پسماند شهر بوشهر مورد بازدید قرار گرفته و ویژگی هایی نظیر میزان پسماند سالانه، عمق آبهای زیر زمینی، متوسط بارندگی، وسعت، شیب، جنس خاک، کاربری اراضی، فرسایش، پوشش گیاهی و عوامل دیگر بررسی شده و مشکلات زیست محیطیمحل دفن تعیین شده و مقایسه سه متد مخاطرات زیست محیطی شهر بوشهر بررسی شده است. نتایج متد الکنو نشان می دهد که محل دفن شهر بوشهر در وضعیت قابل قبول می باشد. در متد غربالگری منطقه ای و محلی، در مقیاس منطقه ای مناسب و در مقیاس محلی درجه خیلی ضعیف قرار دارد. نتایج این تحقیق نشان می دهد لندفیل شهر بوشهر با توجه به معیارهای سازمان محیط زیست 62/5 نامناسب و 37/5 درصد مناسب تشخیص داده شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
طلیعه عبدالخانی نژاد
کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی، آلودگی های محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
سیدمسعود منوری
استادیار دانشگاه، دانشکده محیط زیست و انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
هادز زراعی محمودآبادی
دانشیار دانشگاه، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :