پیدایش اسمیت زونیت (کانی غیر سولفیدی روی) در شرق البرز مرکزی و راهنماهای ژنتیکی پی جویی واکتشاف آن در منطقه مطالعه در معدن پاچی میانا- مازندران
محل انتشار: کنفرانس ملی علوم معدنی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,226
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMSM01_048
تاریخ نمایه سازی: 13 آبان 1393
چکیده مقاله:
اسمیت زونیت- کانی غیر سولفیدی روی - به خاطر استحصال ارزانتر و پاکتر روی ازآن نسبت به نوع سولفیدی آن بیشتر مورد توجه است. مطالعه افقهای اسمیت زونیتدار در معدن پاچی میانا واقع در جنوب استان مازندران، کمک بزرگی به اکتشاف و بهره برداری از این کانی در منطقه است. اسمیت زونیت در معدن پاچی میانا به اشکال مختلف پراکنده، لایه ای، ندول مانند، پر شدگی شکستگیها، در هم رشد کرده با باریت و به صورت افق پیوسته همراه با فلوریت و سیلیس در سنگهای کربناته تریاس میانی وجود دارد. کانی سازی استراتاباند اسمیت زونیت در معدن پاچی میانا ممکن است بعد از آخرین چین خوردگی و به صورت جانشینی مستقیم و یا به صورت جانشینی در سنگ دیواره قبل از چین خوردگی تشکیل شده باشد . با توجه به مشابهت معدن پاچی میانا به کانسارهای تیپ دره میسیسیپی و گسترش این تیپ کانسارها در شرق البرز مرکزی میتوان انتظار داشت که پی جویی و اکتشاف اسمیت زونیت در منطقه ممکن و امید بخش است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :