تحلیل تراوش از بدنه و پی سدخاکی با استفاده از نرم افزار Seep/W 2004 با بررسی عملکرد کاتاف بتنی (مطالعه موردی سد مروک لرستان)

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 911

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AEBSCONF01_424

تاریخ نمایه سازی: 6 آبان 1393

چکیده مقاله:

امروزه علم سدسازی بشر توسعه و پیشرفت های بالایی داشته است و در شاخه علم سدهای خاکی می بایست مهندسین طراحی ضمن تحلیل موارد مختلف سازه ای، تحلیل نشت از بدنه پی سد خاکی را نیز به طور جدی مورد توجه قرار دهند. با توجه به وجودمدلهای ریاضی بسیار پیشرفته ای که با رویکرد اجزا محدود کار می کنند، مدل نرم افزاری SEEP/E نیز از مدل های پیشرفته و دقیق موجود می باشد. سد مخزنی مروک که در 37 کیلومتری شهرستان دورد واقع شده، از نوع خاکی با هسته رسی است. حجم مخزن سد مروک 120 میلیون متر مکعب با حجم تنظیم آب سالانه 55 میلیون متر مکعب بوده و با هدف تامین کمبود آب کشاورزی اراضی پایاب سد،توسعه آبیاری اراضی، کنترل سیلاب و کمک به تغذیه مصنوعی دشت سیلخور و تولید انرژی برق ابی احداث شده است در این مقاله با استفاده از نرم افزار SEEP/W تحلیل تراوش از بدنه و پی سد خاک مروک در حالت پایدار انجام و در نهایت نتایج مفیدی به منظور قیاس عملکرد مقاومت سد در برابر نفوذ آب بدست آمده است. در پایان این گونه نتیجه گیری شده که میزان دبی نشت در حضور دیوار آب بند در زیر پی سد از 76 تا 83 درصد و در هسته و بدنه نیز تقریباً معادل همین میزان کاهش پیدا می کند.

کلیدواژه ها:

سد خاکی ، نرم افزار SEEP/W کاتاف بتنی

نویسندگان

مجتبی پورسعید

استانداری لرستان، معاونت عمرانی، پست الکترونی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :