افزایش عمرماندگاری مواد غذایی با استفاده از بسته بندی فعال

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
  • کد COI اختصاصی: FSS03_183
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 821
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا بزرگی

دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری محصولات شیلاتی دانشگاه آزاد تالش

علی اصغر خانی پور

رئیس مرکز ملی تحقیقات فراوری آبزیان ،انزلی

مسعود اسکندری

دانشجوی کارشناسی شیلات دانشگاه آزاد تالش

چکیده

صنایع غذایی برای مواد غذایی متنوع در طول سالیان متمادی توانسته است به تقاضا پاسخ گوید و صنعت بسته بندی مواد غذایی نقش به سزایی در هموار کردن این راه داشته است. روند فعلی عرضه محصولات غذایی در سطح جهان مانند افزایش فراوری صنعتی غذاها، حجم بالای صادرات و واردات مواد غذایی صنایع را به دنبال راهکارهای جدیدتر و پیشرفته تر بسته بندی سوق می دهد. زمانی حفاظت و افزایش ماندگاری مواد غذایی هدف اصلی صنعت بسته بندی این محصولات بود اما اکنون سهولت در کاربرد و آسانی مصرف هم به همان اندازه اهمیت یافته است. بسته بندی فعال یکی از حوضه های در حال ظهور و مهیج تکنولوژی غذایی می باشد که مزایای فراوانی را در زمینه نگهداری مواد غذایی به همراه دارد. بسته بندی فعال، تکنولوژیی می باشد که زمینه های اعتماد جدیدی را به دلیل پیشرفتهای اخیر در بسته بندی، علم مواد، بیوتکنولوژی وتقاضاهای جدید مصرف کنندگان توسعه می دهد. روشهای مرسوم جهت بررسی طعم، بو، تازگی و کیفیت درمواد غذایی، اغلب به وسیلهی آزمونهای حسی و یا دستگاههای پیشرفتهی تجزیهای صورت میگیرد

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.